正骨抽水

收藏  |  訂閱
38  11.6k

正骨抽水

在這裡.常看到D.C兄話在正經場抽技C水...佢地不會反抗的嗎?
你們做左CALL鐘熟客..是否就可以抽水 & 约佢出街吃飯??
但我識得兩.三個技C.(22-26Y)..佢地就話D客一抽水.佢地就會鬧D客.佢地仲話40-50+Years係最咸濕.衰格的

攞晒 d 毛主席出黎,貼係個身度,任"抽"唔嬲啦……:smile_04:

有邊個男人唔 :smile_47: 濕 呀 ?

引用:
原帖由 LL仔 於 2011-7-22 02:46 PM 發表 查看引用來源
在這裡.常看到D.C兄話在正經場抽技C水...佢地不會反抗的嗎?
你們做左CALL鐘熟客..是否就可以抽水 & 约佢出街吃飯??
但我識得兩.三個技C.(22-26Y)..佢地就話D客一抽水.佢地就會鬧D客.佢地仲話40-50+Years係最 ...
比你抽水無著數, 你係技c, 你做唔做?
邪場明買明賣, 正場就真係睇你能力(通常係錢多)我識一個js, 佢有個客成日約佢食飯, 但係又唔多幫親, tips又唔多, 又唔係有型靚仔。佢都申條友麻煩, 抽水就唔駛諗拉。

回覆1 #的帖子

引用:
原帖由 LL仔 於 2011-7-22 02:46 PM 發表 查看引用來源在這裡.常看到D.C兄話在正經場抽技C水...佢地不會反抗的嗎?你們做左CALL鐘熟客..是否就可以抽水 & 约佢出街吃飯??但我識得兩.三個技C.(22-26Y)..佢地就話D客一抽水.佢地就會鬧D客.佢地仲話40-50+Years係最 ...
你係咪40樓下呀? 佢見到的40—50歲的客就話20—30的客最衰及咸濕架!:smile_34:

我諗凡系中國人刀咸濕,全球中國人最咸濕,其次印度
唔系中國點有 1,340,000,000人口,全球最多人國家,印度有1,100,000,000人口,第二位

引用:
原帖由 lonely-tony 於 2011-7-22 04:13 PM 發表
你係咪40樓下呀? 佢見到的40—50歲的客就話20—30的客最衰及咸濕架!
20~30通常會用唔成熟嚟形容
40~50市場係少d 拉, 一係比錢撘夠
唔係後生靚仔, 又唔比錢撘夠不足, 又要抽水, 咁咪評為咸濕囉

so, if not salt wet, why go north....????

有邊個唔咸o架?

咸濕好正常:smile_46:

前往最後回覆