深圳衰落則香港興起(P.3 賽後報告)

收藏  |  訂閱
38  10.5k

深圳衰落則香港興起(P.3 賽後報告)

眼見深圳勢風日下,雖然掃得緊d係會少貨d,但為左止喝都冇所謂,冇100分都望佢有60分合格。但聽其他c兄講話服務差到極,一係沒貨,就算有都服務唔好,連緊緊個60分扣埋,咁不如係香港玩,按鐘仔上樓都有200-300價,反而好過北上。

近排冇貨先局住搵佢,人地辛辛苦苦搵到佢都唔要求d咩,只望解喝就算,而家渣波都唔比仲解咩喝?
望住佢個樣打機同係屋企上咸網有咩區別,洗咩比錢佢打,我自己都有手啦,自己來都得啦,而且仲唔洗錢。

冰度 200

其實貨源都係一樣, 都係北姑:smile_13:

引用:
原帖由 AT38 於 2011-6-14 02:06 PM 發表 查看引用來源
眼見深圳勢風日下,雖然掃得緊d係會少貨d,但為左止喝都冇所謂,冇100分都望佢有60分合格。但聽其他c兄講話服務差到極,一係沒貨,就算有都服務唔好,連緊緊個60分扣埋,咁不如係香港玩,按鐘仔上樓都有2 ...
香港玩, 要食老鷄喎:smile_39:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-6-14 02:11 PM 發表 查看引用來源
冰度 200
老廟,或者去141睇都好多。

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-6-14 02:11 PM 發表 查看引用來源
冰度 200
北河街街市~:smile_30:

引用:
原帖由 AT38 於 2011-6-14 14:21 發表 查看引用來源

老廟,或者去141睇都好多。
老廟 冰度 :smile_o05:  收港紙嗎 :smile_o06:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-6-14 02:24 PM 發表 查看引用來源

老廟 冰度 :smile_o05:  收港紙嗎 :smile_o06:
人聞幣都收, 1對1計番

引用:
原帖由 查篤撐 於 2011-6-14 02:19 PM 發表 查看引用來源
其實貨源都係一樣, 都係北姑:smile_13:
係,不過hk起碼唔驚有ko,而且起碼有波渣,交通又方便。
雖然服務未必好好,但好過比錢人地,自己打機。

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-6-14 02:24 PM 發表 查看引用來源

廟佳啊,收港紙。
其實唔止廟佳,由旺角直落到左敦,間中都會有200-300,詳情自己參考141,我唔方便宣傳網止。

前往最後回覆