上一頁下一頁
發新話題

好耐以前既一次偷食…

收藏  |  訂閱
104  20.4k

好耐以前既一次偷食…

3年前…我都未同依家個男朋友一齊!!有一次…我係網上識?呢個男仔…叫佢D,佢個時同我一樣…大家都有另一半…起初我地都只係講下電話咁…!!開始慢慢愈傾愈熟絡,有時仲會講到Sex!D話我夜晚同佢講電話既聲好引誘…令到佢好想要…就係咁開始?我地既Phone sex。我地差唔多晚晚都有…直到有一次…我地都忍唔住約出黎見…

引用:
原帖由 lf315 於 2011-5-29 05:01 PM 發表 查看引用來源
3年前…我都未同依家個男朋友一齊!!有一次…我係網上識?呢個男仔…叫佢D,佢個時同我一樣…大家都有另一半…起初我地都只係講下電話咁…!!開始慢慢愈傾愈熟絡,有時仲會講到Sex!D話我夜晚同佢講電話既聲好引誘… ...
反應好就打落去啦…

thx for your sharing!! SUPPORT~~

Hurry up la, part 2 please

引用:
原帖由 lf315 於 2011-5-29 05:01 PM 發表 查看引用來源
3年前…我都未同依家個男朋友一齊!!有一次…我係網上識?呢個男仔…叫佢D,佢個時同我一樣…大家都有另一半…起初我地都只係講下電話咁…!!開始慢慢愈傾愈熟絡,有時仲會講到Sex!D話我夜晚同佢講電話既聲好引誘… ...
phone Sex 變 real sex >> Good!

講耐落去呢……
下文係點先?

引用:
約出嚟偷食

入黎支持下先:smile_o12:

你第二個post話男朋友唔得,咁你以家想唔想偷食or phone sex?

part 2  我同佢約?係旺角等…形容下佢先…唔係好高…黑黑實實…都幾大隻…係我鍾意個種!!而我唔係靚…身材都算可以!!34b,25,34。個日著?一件過…!!見到面我地去食?野之後就睇戲…起初佢都好專心去睇…但係我又點會俾佢咁專心丫!我Q住佢手臂…挨?落去佢膊頭…另一隻手就開始去掃佢大脾…佢見我咁就咩都冇講…一野車?埋黎…好彩間戲院冇咩人!!佢慢慢伸?隻手去我波邊…不停係到掃…個時我已經好High,但係又驚俾人見到…就係我諗緊野之下…佢一手??落去…仲係我耳邊同我講…話好軟綿綿…??好一隻手?晒…而我都感覺到妹妹開始濕…!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆