上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  112.1k

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

妖.. 全晚訓唔到..唯有起身打篇文.. 不過大家當笑料睇就算

話說自己有個朋友, 網上識左好耐, 條女因為 like me.. 所以唔會同我打 Friendly.. 不過佢(指由我識佢到依家.. 識左十年了)有段時間幾性飢渴.. 一個星期枕住會有好幾個 sp... 有時同佢傾電話時, 佢講我知佢有幾 high.. 我都唔知幾興.. 成日有得聽.. 無得食... 但又礙於尊重佢當係朋友... 成日忍住唔提 sp 呢回事。

點知有一次,可能佢缺錢掛, 突然引我話你俾 $ 我.. 我就破例俾你搞返晚。個次真係開心死我,同埋一諗到佢咁大食,自己又想徵服佢,我決定走左去 7 仔買套時,仲貪得意買藥食。
我買完之後,就立即坐的士出旺角,係途中好專心咁睇份壯陽說明書 :smile_30: 。心諗我咁正常, 按住指示去食可能會死人,於是只食四分之一左右,等藥力發作,淫獸大發。

出到黎,都已經十點半,我地已經第一時間開房。起初沖涼, 仲陪佢打陣機,見時機成熟,就開始抽佢水。點知佢一句 : "我好眼訓"... 我個陣又乖乖咁俾佢休息 :smile_13:

係佢訓著的時候,D 藥力就真係發作:smile_42:  支旗升到鬼咁高,想用念力叫佢咪舉啦.. 但不受控,最慘係心口同時間鬼咁熱.. 我坐左起身.. 個細路都企晒起身,感覺就係你眼望我眼一樣。頂.... 用手禁扁佢.. 佢就好似不倒翁咁又彈返起黎:smile_22: 。後悔的感覺不言而喻 ...不過係仲未訓得著同埋心思思的期間, 趁佢訓得林.. 抽下佢水..同埋佢屁股都幾挺下.. 影左張相俾自己留念:smile_40:

第二日,起身的時候,佢有按照承諾.. 俾我砌佢。啜左一陣奶奶... 佢就主動坐上黎係咁 un.. 可惜呀.. 夜晚食藥個件事, 實在有影響。個晚支野有四個小時昂然起敬,又點會唔累架。所以扑扑下支野都無晒力,再搞多陣都嫌無意思。何況佢又夠鐘返工,大家都決定沖完涼.. 收皮食早餐算。 呢件事就咁結束,同時証明點無聊都唔好買藥黎玩去扑野... 健健康康.. 谷埋一次過去扑仲好過扮超人扑死人.. 否則搞死自己... :smile_o01:

Ching你都好攪笑,到最後科咗幾多$俾佢?

真係笑左 我記得有一次佢都有食 真係插得好爽 啪啪聲ga

最後射唔出?不過都多謝分享
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 06:17 AM 發表 查看引用來源
妖.. 全晚訓唔到..唯有起身打篇文.. 不過大家當笑料睇就算

話說自己有個朋友, 網上識左好耐, 條女因為 like me.. 所以唔會同我打 Friendly.. 不過佢(指由我識佢到依家.. 識左十年了)有段時間幾性飢渴.. 一個星期枕 ...

SUpport ! but u better natural next time~~~ no need pills~

�㗇除�匧�, 撠梁�靽��擏偦��乓��

最後都照科左 800 俾佢....

同埋真係無射到咯.. 都無力充血 ~ 點射:smile_o03:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 06:17 AM 發表 查看引用來源

話說自己有個朋友, 網上識左好耐, 條女因為 like me.. 所以唔會同我打 Friendly.. 不過佢(指由我識佢到依家.. 識左十年了)有段時間幾性飢渴.. 一個星期枕 ...
沾總出舖… 支持下先…

你買隻咩牌子既藥,谷成晚都頂得順,唔使出,無咩料到喎…

7仔可以買到咩葯???

support anymore?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆