睇完AV都捉摸唔到口交技術.....

收藏  |  訂閱
38  2.8k

睇完AV都捉摸唔到口交技術.....

我想做口交高手服侍另一半

但睇完AV都捉摸唔到口交真技術:smile_13:

含,啜,奶加手,當珍寶珠咁...

各位可否過小妹幾招

PS麻煩大家講白D,因為我好蠢:smile_27:

e.g. 條舌點奶(由上到下?),奶咩位最high (龜頭??) 咁條陰莖點服侍

個口是否全程要啜實....隻手又要點配合

初初我都妹似樓主咁,,但係多d同男友溝通下,,例如問佢想你lam邊個位,,or呢個位舒唔舒服等等既問題,,
之後就發覺,,男友最敏感就係龜頭既底部,,次次lam佢都會扯左一扯咁,,好得意,,唔知係咪個個男人都一樣,,不過樓主可以試下,,不過最好我覺得係問下你男友

敏感位可以是個頭部,或者是袋底...

問題係你想佢舒服到一個咩程度? 口爆你?
其實用口, 你試下毒龍礸, 即lai 屎眼, 你男友必定呻吟俾你聽
再唔係用舌尖lam 佢dick 既馬眼, 即係屙尿o個個口
再唔係就用口含少少, 隻手打飛機咁chor 佢, 佢都會好快射...

引用:
原帖由 y@n508 於 2011-4-22 08:04 PM 發表 查看引用來源
初初我都妹似樓主咁,,但係多d同男友溝通下,,例如問佢想你lam邊個位,,or呢個位舒唔舒服等等既問題,,
之後就發覺,,男友最敏感就係龜頭既底部,,次次lam佢都會扯左一扯咁,,好得意,,唔知係咪個個男人都一樣,,不過樓主可以 ...
係丫我都覺得係咁~次次一掂親龜頭既底部佢都扯一扯..最HIGH應該係個度
好得意嫁搞到我好想蝦佢成日lam佢個個位
不過唔好淨係lam個度附近,可以用力咁前後吸啜

我覺得好簡單,2個字...享受..
你享受個過程佢都會自然享受~

引用:
原帖由 phoebemo 於 2011-4-22 10:14 PM 發表 查看引用來源

係丫我都覺得係咁~次次一掂親龜頭既底部佢都扯一扯..最HIGH應該係個度
好得意嫁搞到我好想蝦佢成日lam佢個個位
不過唔好淨係lam個度附近,可以用力咁前後吸啜
龜頭既底部姐係咩意思呀?

引用:
原帖由 paullawpaul 於 2011-4-22 08:18 PM 發表 查看引用來源
問題係你想佢舒服到一個咩程度? 口爆你?
其實用口, 你試下毒龍礸, 即lai 屎眼, 你男友必定呻吟俾你聽
再唔係用舌尖lam 佢dick 既馬眼, 即係屙尿o個個口
再唔係就用口含少少, 隻手打飛機咁chor 佢, 佢都會好快射.. ...
毒龍礸?好高深囉....!!

引用:
原帖由 LadySweet 於 2011-4-22 11:35 PM 發表 查看引用來源

毒龍礸?好高深囉....!!
你可以留意我的答案!

點鑽入去,如果條脷不夠長的話!可以點呀?
引用:
原帖由 Water_man 於 2011-4-23 12:22 AM 發表 查看引用來源

你可以留意我的答案!

前往最後回覆