上一頁下一頁
發新話題

無出色的男人求救。

收藏  |  訂閱
53  4.6k

無出色的男人求救。

無出色的男主角就系本人。幾個月前同大6同居女友分手(終於浮上水面,唔使做潛艇)

自己搬出來CP大道如家快捷酒店住(一房一廳有廚房 3600毛主席一個月)

晚上百無聊賴,經常走去寶足淋按個港式(貪距送煲仔飯味道OK)

去寶足淋 穩幾次同一條女後基本上唔系距按我 系我幫距按咯(距下面d水可以浸死人)

大大話話穩條女穩左10幾次,無次肯比叼 不過條女應該對我有好感(需知道寶足淋正到連手都唔比摸的)

我跟住唔再去啦 1.無得叼費事跌錢 2.怕沈船,之前遍體鱗傷好怕案件重演。

重點系:無去一個月後的今日條女打電話叫我去寶足淋 距話:“一句話,你來不來”。

我借口“公司趕貨 去不了啊”

跟住我點做好啊(我有小小中意距)

補充:鑒於太多人叫我電話問比唔比叼,我當時想問,10成系NO。所以唔想白問
因為 條女比我噶語氣系我唔會唔穩距
我知道距釣緊我癮 凈系叫我去寶足淋消費咋
不過始終都系果句:(我有小小中意距)

引用:
原帖由 aidubo 於 2011-4-19 11:09 PM 發表 查看引用來源
無出色的男主角就系本人。幾個月前同大6同居女友分手(終於浮上水面,唔使做潛艇)

自己搬出來CP大道如家快捷酒店住(一房一廳有廚房 3600毛主席一個月)

晚上百無聊賴,經常走去寶足淋按個港式(貪距送煲仔飯味道OK)

去寶足淋 穩幾次同一條女後基本上唔系距按我 系我幫距按咯(距下面d水可以浸死人)

大大話話穩條女穩左10幾次,無次肯比叼 不過條女應該對我有好感(需知道寶足淋正到連手都唔比摸的)

我跟住唔再去啦 1.無得叼費事跌錢 2.怕沈船,之前遍體鱗傷好怕案件重演。

重點系:無去一個月後的今日條女打電話叫我去寶足淋 距話:“一句話,你來不來”。

我借口“公司趕貨 去不了啊”

跟住我點做好啊(我有小小中意距)
萬寧小妹妹?:smile_30:

去馬啦!條女都主動揾你,真係乜鬼得你咁無9用,怕就"引刀自宮",切斷繁惱根,以後做女人!:smile_30:

去不了:smile_39: :smile_39:

各位觀眾 唔好逼我post大6網友最流行果句話:只看貼 不回貼 X全家.

引用:
原帖由 aidubo 於 2011-4-19 11:09 PM 發表 查看引用來源

晚上百無聊賴,經常走去寶足淋按個港式(貪距送煲仔飯 ...
無去一個月後的今日條女打電話叫我去寶足淋 距話:“一句話,你來不來”。

條女發覺...發工資少了...就找樓主呼氣囉...

回覆 6# 的帖子

條女紅牌來的 好多客人留條女牌的

食咗先講啦...c-hing....:smile_38:

直接跟她說【一句話 張不張開腿】

引用:
原帖由 basshw 於 2011-4-20 12:53 AM 發表 查看引用來源
直接跟她說【一句話 張不張開腿】
上馬啦師兄,條女主動打俾你,即系食得啦/!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆