2011的嚴打

收藏  |  訂閱
22  5.3k

2011的嚴打

九幾年CP話聲嚴打,成條髮廊街拉閘,KTV冇囡坐檯,做狼狗嘅回鄉避難,當年夠薑圍深圳公安局嘅三沙一水都要攞個後門出黎營業。
我件阿囡冇張暫住証,餸都唔敢買,出街攬住佢條腰又話驚俾公安拉去啪,有人拍門要講得出暗號至敢開門,捉住我日夜哩埋係個竇,我話聲悶要行街,阿囡即刻除衫除褲開波,一日俾佢姦幾次,總之唔俾落樓,好似條街有喪屍食人咁,其實以前斷正俾公安,就算咩人唔識,都係一個三千、兩個六千,圍港紙五千銀左右,一個月拉兩次仲有五折,求其識個食蕉又話可以免找數放人,比起而家要15天定點旅遊,以前真係唔算咩樹。
但事情就係咁奇怪,又或者叫時代進步啦,而家玩到調派外地公安過區冚竇,衰黃、賭、毒或者個樣都要15日起錶,未捉夠數老竇都冇得放,放人酬金又話餅餅聲。
家陣攪到咁大陣仗,反而日日歌舞昇平,嚴打照舊大檔照開,你話有冇天理 ?
同係長駐大陸公幹嘅朋友傾開…..待續。

引用:
原帖由 11ricky 於 2011-4-18 04:33 PM 發表 查看引用來源
九幾年話聲嚴打,成條髮廊街拉閘,KTV冇囡坐檯,當年夠薑圍公安局嘅三沙一水都要攞個後門出黎營業。
我件阿囡冇張暫住証,餸都唔敢買,出街攬住佢條腰又話驚公安拉,有人拍門要講出暗號至敢開門, ...
老餅話當年~~~~~

引用:
原帖由 11ricky 於 2011-4-18 04:33 PM 發表
九幾年話聲嚴打,成條髮廊街拉閘,KTV冇囡坐檯,當年夠薑圍公安局嘅三沙一水都要攞個後門出黎營業。
我件阿囡冇張暫住証,餸都唔敢買,出街攬住佢條腰又話驚公安拉,有人拍門要講出暗號至敢開門, ...
樓主,我等你的待續!

:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 11ricky 於 2011-4-18 04:33 PM 發表 查看引用來源
我話聲悶要行街,阿囡即刻除衫除褲要開波,一日俾佢姦幾次,總之唔俾落樓。
師兄當年無變人乾都好野!:smile_o12: :smile_o01: :smile_o16:

講古佬...

引用:
當年包太當道:smile_53:

有興趣聽,請繼續:smile_42:

多謝c-hing 2011的嚴打報告...等c-hing寫埋落去...:smile_38:

繼續啦,  繼續啦   

13年前,咀咀仲有木人巷時,搵到,埋單兩千ja
唔係3千, 因為我親身拎錢救朋友

前往最後回覆