上一頁下一頁
發新話題

兩個鐘扑夠佢~~15/3 updated#1(完)

收藏  |  訂閱
202  35.0k

兩個鐘扑夠佢~~15/3 updated#1(完)

之前有人話想睇我係床上係點既...今次就講下啦~:smile_13:

話說我地好耐冇做...等左幾個月..終於等到啦...
個日日光白白...兩個鍾我地就扑足兩次先心滿意足...

一開波大家互摸, 我摸佢JJ, 佢就摸我PATPAT...
之後我自己除褲, 點知佢見到就應左句:嘩!乜你冇著底褲呀?!:smile_14:
我更係唔係啦....只不過著左TBACK姐...:smile_30:
除埋件衫, 一SET既TBACK就SHOW哂出黎~咩色就唔講啦~總之搶眼~仲有少少花邊~
我知我BF入黎之前一定已經硬哂~識佢咁耐仲唔知佢咩...

之後佢除左我件BRA, 玩下我好細既波..
跟住我同佢講話:不如我地玩下新野..
其實我未玩過69, 一直想試又覺得唔好意思...
玩完我先發覺,,原來係好難專心幫佢...我舒服到頭暈暈,,又忍唔住叫左出聲,,仲點幫口呢?

可能因為佢少咁樣LAM我,有D唔熟手所以有D痛~
佢見我唔係太濕就用手幫我...佢一插隻手指落黎已又開始係度呻吟..
真係好舒服...:smile_o05: 冇哂任個障外之下佢隻手係咁郁...
大部分時間佢都係用手幫我解決,所以佢隻手比佢個咀更熟練...
插完一隻手指..又加有隻..我下面已經濕哂..
我話:快D入黎啦......鳴鳴..:smile_o06:

今次佢買左第2款既DUXXX...藍色,咩雙保險套..撞鬼囉...細咁多既...:smile_o16:
佢一硬就好大...搞到我戴得好辛苦, 之前用紅色既超薄裝 好好多...

戴好之後...緊係搵"燶"娟...男上女下...真係好舒服又溫暖....:smile_o05:
我叫到收唔到聲....因為唔使怕人阻住..叫得自然暢快..
過左陣佢就射左...

抖左陣...我仲未夠~又走去搞佢......

唔知點解,,,就係咁鐘意同你做~~~鬼叫我咁愛你~~:smile_o09:
仲有第2part~大家都抖抖先~:smile_o15:
至於相~我唔擺啦~因為我家男人要獨佔我~如果想既~睇下有冇人勸到我家男人~~:smile_o13:

星期一又開始忙~可能下個DAYOFF先可以UPDATE啦~~

UPDATE埋PART2, 應該就會好耐之後先有機會出post啦~~
因為我D性事太少啦~而且都好普通~~~冇咩可以同大家分享~~
而且大家好似鐘意睇圖多D~~~~...
希望大家鐘意睇我曾經出過既POST啦~~(&希望d少經性事既女享受下性樂趣~)雖然小女文筆一般又只不過出過2個report...但我都好用心寫架~~
順帶一提~~~個AC名依家想改又改唔到啦.....唔想好揚都唔得~:smile_30: 大家叫我小WAN啦~~

為左増加大家幻想空間~~小wan只係一個差唔多一百磅一百五十五cm高有少少肚腩既女性~
冇36D,但都有個接近25吋既小蠻腰~~

上次講度扑左一次之後,我唔夠......第二小時開波..~~~
...............................................
................................................

之前我已經著好左件衫同bra仲有個條tback~~~我bf都著返~~怕凍親就唔好啦~~
我bf就攤左係度唔郁啦...~係男既射完都想唔郁啦~~
我見佢一副任人魚肉的樣子~就開始毛手毛腳~~
首先梗係攞佢jj出黎睇下啦~~~~~~
一睇~見佢細左一半喎~~咁我平時少見佢正常狀態嘛~
就多口問句:你平時都係咁既size?
佢話再細D喎~~
我再多手係咁搞佢~~左右上下郁下佢~又將個包皮拉出拉入~
之後隻手又由下玩返上去佢上面~~R佢LIN~~又LAM下佢~~~佢又開始喘氣啦~~:smile_40: :smile_40:
望一望佢下面~士兵又再次站起來上戰場~~~呵呵~~(好開心呀~又有得開飯~~~> <)
再伸條利過去LAM呀LAM....再吸住佢!又聽到佢係度喘氣啦~!!!(我內心已經high爆)
咁岩我PATPAT對住佢~我TBACK佢睇得清楚不過啦~~~佢隻手又咁得閒~就伸手去摸我妹妹....又摸下PATPAT....
我已經FEEL到我濕濕地....

不過我真係幾易濕...細細個睇住D漫畫書係度KISS都會濕....:smile_o05: :smile_o05:

含左一陣~~又係時候帶DOM...居然俾我整衰左...再換囉...... 帶完我都乾乾地...
好在~~~佢JJ一入...我D FEEL又黎~~~好快又濕返~~~
應該咁講~因為佢岩岩運動完都半個鐘~~互相面對面坐~
~~~~
UN到我氣喘連連...累死了~~~一野推倒佢~換個POST再UN~冇幾耐就我就高潮...
我趴左係佢身上,,全身都冇哂力...我個腦完全冇哂思考模式...完全唔知發生咩事~~只係知我已經肉隨砧板上...
唔知幾時俾人係後面側身入左陣~~(個幾下真係好入..點解既???)忍唔住又叫得更大聲..
又唔知幾時俾佢將我趴係床上佢後面入~....之後佢叫我對腳再夾實D~~....最後..射...

睇完~~~推下薦下啦~~:smile_o06:

多謝大家既支持~~第一次有星星~:smile_o05:

thanks for the sharing!

引用:
原帖由 wantsexes 於 2011-3-13 11:06 AM 發表 查看引用來源
之前有人話想睇我係床上係點既...今次就講下啦~:smile_13:

話說我地好耐冇做...等左幾個月..終於等到啦...
個日日光白白...兩個鍾我地就扑足兩次先心滿意足...

一開波大家互摸, 我摸佢JJ, 佢就摸我PATPAT... ...
支持~~~~~~~~~!!你家男人令好多男人又羨又妒wo~~~

好精彩的報告,已推薦你!
期待有靚相睇!

引用:
原帖由 peterng1988 於 2011-3-13 11:09 AM 發表 查看引用來源
thanks for the sharing!
多謝~:smile_o13:
引用:
原帖由 bcm 於 2011-3-13 11:09 AM 發表

支持~~~~~~~~~!!你家男人令好多男人又羨又妒wo~~~
大家妒忌佢啦~~呵~我開POST都係想話俾大家知我個BF好得~~~:smile_o05:

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-3-13 11:10 AM 發表 查看引用來源
好精彩的報告,已推薦你!
期待有靚相睇!
咁快有得推~@@?
今日大家好早~~我都仲未食野~

引用:
原帖由 wantsexes 於 2011-3-13 11:14 AM 發表 查看引用來源
多謝~:smile_o13:

大家妒忌佢啦~~呵~我開POST都係想話俾大家知我個BF好得~~~:smile_o05:
真係恩愛架姐~~~我都推薦左~~~~

怏啲快啲,打落去呀!睇相,相呀!^^

引用:
原帖由 bcm 於 2011-3-13 11:15 AM 發表 查看引用來源

真係恩愛架姐~~~我都推薦左~~~~
多謝~~~~:smile_o09: :smile_o06:

引用:
原帖由 leung0912 於 2011-3-13 11:17 AM 發表 查看引用來源
怏啲快啲,打落去呀!睇相,相呀!^^

要食野先~~餓死~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆