向西冇嘢食

收藏  |  訂閱
10  1.8k

向西冇嘢食

剛剛回來。今天有事到了深圳整D嘢,之後去買下碟,睇下嘢,七點零由東門過向西搵嘢食,七點九度係巷仔氹氹轉,條條巷黑馬馬,但一樣有龜形物體企係到,但果D「老細,靚女呀!」「入去揀下先啦!」,一句都冇,掂行掂過都唔蘇我,心知有問題,唯有去茶餐廳真係食D嘢,出番去再睇都係一樣,又怕行去羅湖村都一樣,只好去按過老正兩粒鐘,然後回港,白行一次,難為細佬冇着落,佢依家仲有小小嬲左我添!唔知其他師兄知唔知現在OK番味呢?係咪真係打風?

無野食未落廟街食200蚊企街果d都唔錯ga~~~~~:smile_04:

7點幾咁早...十點打後啦...大把人問你呀...

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-3-13 01:42 AM 發表 查看引用來源
無野食未落廟街食200蚊企街果d都唔錯ga~~~~~:smile_04:
CHING你個D油電報告好正呀!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-13 09:25 AM 發表 查看引用來源
屎卡確係好掂㗎:smile_o12: !無邊度 5 留低腳毛!

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-13 09:25 AM 發表 查看引用來源
你有留意我係果區出既報告?????:smile_o03: :smile_o06:

引用:
原帖由 肥paul2 於 2011-3-13 01:29 AM 發表 查看引用來源
剛剛回來。今天有事到了深圳整D嘢,之後去買下碟,睇下嘢,七點零由東門過向西搵嘢食,七點九度係巷仔氹氹轉,條條巷黑馬馬,但一樣有龜形物體企係到,但果D「老細,靚女呀!」「入去 ...
無打風, 係你去度咁岩收工:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 肥paul2 於 2011-3-13 01:29 AM 發表 查看引用來源
難為細佬冇着落,佢依家仲有小小嬲左我添!
小心佢以後永久吾接order同罷工(從此不舉),保重、保重!

3月12日 安全

星期六 9点 去过向西村 系2楼简女 有8个女女 都OK架 点咗个几靓大波的后生女 上房除衫原来有E CUP 一手楂不晒:smile_47:

向西好高危...咪制啦....:smile_38:

前往最後回覆