我想請問依家返國內多打劫情況?怕比人打劫,thx

收藏  |  訂閱
26  1.5k

我想請問依家返國內多打劫情況?怕比人打劫,thx

我想請問依家返國內多打劫情況?
請問點樣會避免比人打劫?
如帶咩手錶,??
唔好著得太好???,
咩類型既手機唔好帶??
唔該哂

引用:
原帖由 天使高達 於 2011-3-6 11:03 PM 發表 查看引用來源
我想請問依家返國內多打劫情況?
請問點樣會避免比人打劫?
如帶咩手錶,??
唔好著得太好???,
咩類型既手機唔好帶??
唔該哂
見到 ko 巡邏, 你係佢後面跟住佢行, 咪吾會有人夠胆打你劫囉:smile_44:

穿得越casual越好~~~~~
帶精工,casio......
用黑白手機最穩陣~~~~~
:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-3-6 11:07 PM 發表 查看引用來源
穿得越casual越好~~~~~
帶精工,casio......
用黑白手機最穩陣~~~~~
:smile_03: :smile_03: :smile_03:
引用:
原帖由 安全起機 於 2011-3-6 11:06 PM 發表 查看引用來源

見到 ko 巡邏, 你係佢後面跟住佢行, 咪吾會有人夠胆打你劫囉:smile_44:
請問2位,依家內地多明目張膽既劫案嗎?
我好耐無返去了

引用:
原帖由 天使高達 於 2011-3-6 11:10 PM 發表 查看引用來源
請問2位,依家內地多明目張膽既劫案嗎?
我好耐無返去了
好多好多  明目張胆, 公安都包括在內

最近有師兄出post,係羅湖有契弟係的士站附近招攬生意,係白牌車,請小心~~~~~
最穩陣搭的士~~~~~

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-3-6 11:13 PM 發表 查看引用來源
最近有師兄出post,係羅湖有契弟係的士站附近招攬生意,係白牌車,請小心~~~~~
最穩陣搭的士~~~~~
萬事小心!!

引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-6 11:14 PM 發表 查看引用來源

萬事小心!!
引用:
原帖由 oscar066 於 2011-3-6 11:13 PM 發表 查看引用來源
最穩陣搭的士~~~~~
唔該哂先,但依家內地搶劫嚴唔嚴重??

之前聽個D針筒劫案仲有?

引用:
原帖由 天使高達 於 2011-3-6 11:19 PM 發表 查看引用來源
唔該哂先,但依家內地搶劫嚴唔嚴重??

之前聽個D針筒劫案仲有?
有,不過少d,要小心~~~~~

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-3-6 11:24 PM 發表 查看引用來源

有,不過少d,要小心~~~~~
o,唔該你先:smile_40:
但以師兄所知,依家係咪搶劫案都少??

前往最後回覆