--做技師,真係要好高eq同埋要有自信..唔怕人評頭品足..控制到唔會唔開心..--

收藏  |  訂閱
36  5.1k

--做技師,真係要好高eq同埋要有自信..唔怕人評頭品足..控制到唔會唔開心..--

[按此打開] [隱藏]

做技師...遇到咩客人都有..

有D客衰口既會話人咩唔掂咩唔掂..

正骨妹一心打下正經工又會比D死佬話佢唔夠靚或者話D相呃人既...好HURT D女仔..

邪骨妹仲唔開心..比人大條道理話邊忽唔夠正唔夠索...

其實佢地心靈好似比人掌摑咁..

真係好擔心呢批弱勢階層點樣捱過呢D生活..

佢地真係好慘! 大家比D禮貌同埋良好態度比人啦..!

真心贈你一句:你收皮啦!

引用:
原帖由 lung007 於 5-3-2011 17:00 發表 查看引用來源
真心贈你一句:你收皮啦!
你做乜咁喎......

if you like to show your mercy to them. give them more tips and priase them every times.

or talk about this in the church...

食得咸魚扺得渴

叫佢轉行啦,做番OL朝九晚五,咪唔使甘辛苦啦

引用:
原帖由 hkhome 於 5-3-2011 17:08 發表 查看引用來源
叫佢轉行啦,做番OL朝九晚五,咪唔使甘辛苦啦
但佢地讀得多書???

你不如去傳教啦!或者成立一個 "女技師希望工程"!

引用:
原帖由 D40X 於 5-3-2011 18:48 發表 查看引用來源
你不如去傳教啦!或者成立一個 "女技師希望工程"!
去邊度傳??

你試比小d小費睇下你會受到d乜野良好態度

引用:
原帖由 金威契弟樂園 於 5-3-2011 21:56 發表 查看引用來源
你試比小d小費睇下你會受到d乜野良好態度

咁調返轉你去返工呀..人地比小D人工你..你做得咁辛苦.你都唔HAPPY啦..

做人你好我好

前往最後回覆