上一頁下一頁
發新話題

桑拿妹與髮郎妹的分別

收藏  |  訂閱
134  29.8k

桑拿妹與髮郎妹的分別

各位Brother您們好

小弟出來玩已十多年,如果喜歡口舌服務桑拿店較好
但要青春美麗的,就要幫襯髮郎妹了。
可能靚女受不住桑拿的艱苦培訓吧!

我曾去過羅湖跟媽媽生到附近的住宅幫襯。

也到過上下沙,沙咀、布吉。
也到過惠州、東莞、長安、中山曾城

唉!近年由於D死公安打撃,好的囡囡都要
到惠州找了。

講番自己曾上過的髮花:
有D髮花,香港女仔樣,真是靚到可以與細個唸中學時
的校花比美,皮膚白滑,上了她們,直情可一圓當年的性幻想,自己都好似年青咗。

有些身材可比美日本漫畫,腹平,三點粉嫩。
試問男人有無可能抵抗到此誘惑!IMPOSSIBLE!

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-4 02:17 AM 發表 查看引用來源

哦!明架啦!:smile_13:

嘩咁師兄有乜好介紹:smile_41:

惠州邊度有得玩啊?ching
我都想上去

quite good explanation..

thank for anaylsis

樓主有冇心水場推介

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-4 02:17 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-4 02:29 AM 發表 查看引用來源
也到過上下沙,沙咀、布吉。
也到過惠州、東莞、長安、中山曾城

唉!近年由於D死公安打撃,好的囡囡都要
到惠州找了。有D髮花,真是靚到可以與細個唸中學時
的校花比美,上了她們,直情可一嘗當年的性幻 ...
師兄

仲有咩好介紹呢:smile_38:

THX FOR SHARING

有冇好介紹呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆