溫馨提示

收藏  |  訂閱
13  3.4k

溫馨提示

本人過年前去了福田金xx源做保健..其實係想捉老鼠...,
但入房才知道冇得換推油褲..心知不妙...再詢問下骨骨才知道過年前公安要錢洗..所以暫停升降....即刻down晒.....但....
骨骨話如果你好快就得o既話就可以快快手..如果好耐o既就算啦, 因為有人係門口行來行去....到最後當然冇啦....趕頭趕命做咩呢....
如果有師兄知道升降服務回復正常o既話請通知聲~~~

我喜歡幫佢打喋捽碟,多過佢幫我打機。:smile_47:

引用:
原帖由 贏得易 於 2011-2-16 11:08 PM 發表 查看引用來源
本人過年前去了福田金xx源做保健..其實係想捉老鼠...,
但入房才知道冇得換推油褲..心知不妙...再詢問下骨骨才知道過年前公安要錢洗..所以暫停升降....即刻down晒.....但....
骨骨話如果你好快就得o既話就可以快快手 ...
吾係 連 普通推油 都 暫停 咩:smile_45:

唔快唔耐 點算:smile_40:

你做咩式 ?

好像中泰.是沒有的

床尾機好玩咩...:smile_o07:

回覆 3# 的帖子

唔係呀...都有落油推背~~:smile_39:

回覆 5# 的帖子

保健囉~~~佢有寫...可能真係依家 cancel o左~:smile_42:

oh. thank for information... But I like 90degree only.

又貴又冇癮玩埋d鬼撚鼠床尾機玩尼托咩on鳩仔

前往最後回覆