我的親蜜朋友

收藏  |  訂閱
39  12.8k

我的親蜜朋友

情人節快樂

我知規矩,想睇甜味的朋友可直接跳去下面,甜味的部份。:smile_46:

去年對我來說很難忘,發生了很多事,當然响香討識到呀思真是緣份。 本來我不想出 post ,但作為小小印記,情人節在香討出個 post 也算是紀念吧。 同呀思從好唔熟,無乜兩句講起,因為我們背景,生活,工作,喜好也很相似,所以也傾得好投契,成日講笑,亦有不同話題,到慢慢甚麼也無所不談,間中也食餐飯,初初去和民食個飯,笑下飲下茶己經好開心,基本上,本來真係當做個朋友算,我知佢一向有同唔同男網友吹水,所以我都各有各,亦唔會理。

2010年夏季的一天,因呀思的私人問題,佢喊得好西利,所以佢找我呻下,佢真係喊到喘哂氣,講到 1 1 舊,咁不如收工出黎飲野慢慢傾。 當日出黎,講下佢煩惱件事,我唯有聽下同分析下,之後佢問我,乜佢自己好差咩 ?  我望住佢件 low cut one piece 裙,露少少事業線,白白地,又有肉地, 我話佢唔差,身材又有前有後,我話比我一定要啦。佢話唔信,我唔知仲乜咁大膽,拉佢隻手放在我褲上窿起的山丘,佢嘩左一聲,我另一隻手亦搭住佢膊頭,由膊頭掃落腰,再掃返上 bra 邊了。我話:其他男人唔錫你,我錫你;其他男人唔珍惜你,我珍惜你啦。不如……. 找個靜小小的地方,睇報紙或者睇電視吧。佢笑到哈哈聲,頭先喊完,依家又笑,佢都幾趣緻,一陣佢就嗌啦

甜味的部份:

入到房,我同呀思都好規矩,我教下燈,教下電視,教下冷氣,呀思除左鞋坐上床玩下電話,之後佢走去同我鍊下膊頭,話我辛苦了,鍊下鍊下,我同呀思開始咀對咀了。我睇得出佢眼神有些緊張,咀仔有些生硬,所以我溫柔地一下一下,印下印下呀思的咀仔呀,額頭,耳珠同頸;亦唔好令佢覺得我猴禽,雙手掃下腰,打圈掃下背,掃下手,熱下身先,呢次慢慢黎食啦。

耳仔同頸真係好敏感,呀思深呼吸,我知要再做 d 野了,一手拉低呀思條裙的吊帶,粉色格仔 bra 就响眼前,我再掃下掃下,拉低個 Bra, Lin Lin 彈左出黎,呀思細細聲話唔好 !  見呀思好怕醜,我話放心,我唔會大力整痛你。  點之佢話:叫我唔好整爛佢個 bra ,佢雙手自動波,巴解了 !

一對34 B 波响眼前,話曬第一次見,我落足心機服侍呀思對波,我好衰,我專錫佢波邊有 bra 印的地方,哈哈哈哈,呀思話好痕,佢反攻,主動出手找我條野,我咪拉條野出黎,呀思又嘩左一聲,咁大的 ! 原來佢話佢見好少見其他男人的棒棒,佢話佢係第一次唔係同 bf 做咋,是但啦,真又好扮又好,唔好依家縮沙就得啦。 呀思吹功麻麻,但算落力,我再叫佢瞓低,等我用口服侍佢妹妹,佢話唔好,只准用手 ! 不准用口 ! 好,唔好迫人,手指都夠令到 呀思典來典去。呀思話 :吖,好舒服,吖,你好衰。

我話唔好意思,我又係太衰,睇電視算啦,思打左我一野,話快 d 黎啦。

我帶返個 dom dom 先,再用棒棒頭掃下掃下,今次到我嘩左一聲,好窄呀,我淨係入左個頭咋 !

話曬第一次,我再比 d 心機 kiss 下同慢慢拉出拉入,oooooosh…… 入曬,好貼,包到實的感覺,之後大家都就到個節奏,呀思一下一下深呼吸,面紅到喘氣了。之後佢要玩女上,佢鐘意自己control ok ,我雙手撑佢雙手借力,搖呀搖,佢磨我就頂佢,之後佢話好累,佢瞓低,等我做埋直路衝剌…..

完事,大家再攬下,沖涼,依家沖涼先算真係睇清佢全相,頭先燈光好暗麻,依家做完乜都睇哂,佢又唔怕醜了。之後我地去左食壽司,再傾下事後檢討,分享下心得,原來呀思條佬一向麻麻,餵唔飽,本來佢一向食自己算,今次先令佢明白咩叫做似樣的一次,其實呀思都唔想煩,亦唔想計較咩叫 SP,咩叫 SL,佢話做朋友,總之開心舒服就得啦,敢愛敢做,敢愛敢恨, 真係好得,之後送佢上車了。

好彩,我表現叫算合格,自此成為呀思的親蜜朋友。

我知你會睇,多謝妳呀,親蜜朋友
:smile_o09:

好好呀!由朋友轉密友啊!

又一引板分享
幾時可以到我分享呢

引用:
原帖由 without_future 於 2011-2-14 04:38 PM 發表 查看引用來源

情人節快樂

我知規矩,想睇甜味的朋友可直接跳去下面,甜味的部份。:smile_46:

去年對我來說很難忘,發生了很多事,當然响香討識到呀思真是緣份。 本來我不想出 post ,但作為小小印記,情人節 ...
very good writing, thanks for sharing your exciting moments with us

做親蜜朋友好呀,唔理係SP/SL/GF,只要大家吹水時吹水,攪0野時攪0野,無特定角色,點做都得,得0左:smile_o11:

引用:
原帖由 leung0912 於 2011-2-14 04:47 PM 發表 查看引用來源
好好呀!由朋友轉密友啊!

多謝支持。

好朋友真的可以互相傾訴和幫助,最重要大家明白,大家的角色及定位。

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-2-14 04:49 PM 發表 查看引用來源
又一引板分享
幾時可以到我分享呢

多謝支持。

希望在明天:smile_38:

引用:
原帖由 muzzi 於 2011-2-14 04:52 PM 發表 查看引用來源
very good writing, thanks for sharing your exciting moments with us
Thanks for your support.

May I share one thing, Ladies rule the game nowadays.   

If I have time, i may write more about our exciting moments in past months.

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-14 05:03 PM 發表 查看引用來源
做親蜜朋友好呀,唔理係SP/SL/GF,只要大家吹水時吹水,攪0野時攪0野,無特定角色,點做都得,得0左:smile_o11:
多謝支持。

名份名稱不用計算,適當時候做適當的事

支持................

前往最後回覆