上一頁下一頁
發新話題

寶貝の第二次❤SP經驗❤(update P4,“正題”@P6)

收藏  |  訂閱
188  15.3k

寶貝の第二次❤SP經驗❤(update P4,“正題”@P6)

寶貝又好耐都無上來咯,最近無啦啦收到幾個pm,引到寶貝又得閑走上來睇下,搞到寶貝有幾晚都系濕住甘訓~

其實之前都想出下post噶~不過霖霖下都無咩可以share~~因為都甘耐以來都系得1次甘大把~

就系甘噶~之前寶貝識左個男仔~本來大家傾噶時候都無霖過要做~因為之前寶貝比人放左次飛機~甘就霖住同距傾下計算啦~反正果期寶貝都幾累~

傾傾下,寶貝就發覺,原來距系寶貝中意果類型~高壯型~(果陣霖唔知距下邊壯唔壯呢~呵呵~:smile_o05: ),距身高184,平時做開gym~距sended左張相比寶貝睇~系距系海灘影噶~帶住墨鏡~身材好好...真系睇到寶貝臉都紅埋~:smile_o05: 無辦法啊...寶貝對住d樣靚身材正噶靚仔真系完全無曬抵抗力噶~

傾傾下,距就同寶貝講~不如依家出來接寶貝去飲杯野(果陣大概晚上10點),然後帶寶貝去距屋企參觀~距自己1個人住~

甘寶貝就霖~反正第二日唔使翻工~我都想去會下個靚仔~~睇下距喂唔喂得飽寶貝先得~~呵呵~
然後,化個淡妝~換條裙~就得啦~
發住甘多先~寶貝去煮飯仔~肚仔餓啊~
Babe will be back soon~

SUPPORT~~~~~~~~~~~~~

有無honey知道~點解寶貝個頭唔見左噶??:smile_o04:

引用:
原帖由 babe寶貝 於 2011-1-27 02:22 PM 發表 查看引用來源
有無honey知道~點解寶貝個頭唔見左噶??:smile_o04:
仲係到呀…不過個頭多左個?號!!

[quote]原帖由 型格 於 2011-1-27 02:26 PM 發表 查看引用來源

下?!點姐寶貝咩都睇唔到噶??

引用:
原帖由 babe寶貝 於 2011-1-27 02:18 PM 發表 查看引用來源
寶貝又好耐都無上來咯,最近無啦啦收到幾個pm,引到寶貝又得閑走上來睇下,搞到寶貝有幾晚都系濕住甘訓~

其實之前都想出下post噶~不過霖霖下都無咩可以share~~因為都甘耐以來都系得1次甘大把~

就系甘噶~之前寶 ...
又有新野!支持先得…

引用:
原帖由 babe寶貝 於 2011-1-27 02:18 PM 發表 查看引用來源

就系甘噶~之前寶 ...
寶貝咁快又出新野…早排去左邊樹揾食呀?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-27 02:32 PM 發表 查看引用來源

寶貝咁快又出新野…早排去左邊樹揾食呀?
快???就系無得食先甘耐先出...
寶貝以為你地都唔記得我了...

引用:
原帖由 babe寶貝 於 2011-1-27 02:22 PM 發表 查看引用來源
你貼的是公仔?還是相呢?

引用:
原帖由 babe寶貝 於 2011-1-27 02:28 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 型格 於 2011-1-27 02:26 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

下?!點姐寶貝咩都睇唔到噶??
咪就係得個問號囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆