(轉)CP偷跳半日遊(無相)

收藏  |  訂閱
12  3.0k

(轉)CP偷跳半日遊(無相)

在上星期偷跳去咗男人嘅天堂,女人嘅銀行.CP啦.
首先係皇崗坐巴士上去準時在11點開車,上到去約12:10分先到CD鋪到行吓先,然後到寶X林洗腳及食飯,揾咗過%%號同我按,技師相頭及身材OK呀有另類事業線㗎,但係我只係同去吹吓水,間唔中就望吓佢条另類事業線,坩樣睇又幾得意,但係技師的手勢就MA MA 地,算啦都係只在消磨時間,140分鐘都係94元有間房,一杯飲品,二份水果及一份煲仔飯仲想點,好快就按完就跟住去45度骨啦.
之前諗咗好耐去邊間,決定去曼克X,打個電話比董主任叫佢揾車來接我,好快10分鐘到就在寶X林門口到我,去到曼仔門口時已經在外面等我,當時都幾凍呀(值得一贊),然後搭LIFT上去揀技師,去咗個舞台到揀其實就有好有唔好,好處就係一次過可以見到多D技師,唔好處就係如果有其它C-HING係到揀個時,有種感覺會令到你好心急MARK住個技師加上其它人係到抽煙,變咗睇少咗技師,睇咗大約20個MM,分別有4,5,6佰我覺得6佰個類有D肥,而5佰個D都可以,後來終於留低咗2個4佰係矮咗少少但相頭及身材OK嘅,在2選1之下揀咗過來自湖南省20歲))(號,過程都係莞式ISO服務,該技師在服務時竟然用佢GAP在我小弟弟到磨真係有D驚入咗去,因為當時仲末載DOM DOM,個技師會同妳講吓D黄色笑話,怏樂時間過得特別快,好快有到120分鐘,然後揾車安排我到火車站,去到常平站到6:30,坐火車回到家已8:00食晚飯.
整体對我來講曼克X係一個幾好的地方,硬件新,軟件我覺得還可以(各花入各眼)值得推介.
有件事想係到問吓大家有無試過,入到房後SN技師同我講話如果你現在唔LIKE係可以免費再換,但係你摸過過技師或除晒D衫後再換呢,就要比100元小費,坩我問佢有時真係要除晒D衫先可以睇真D呀???個技師話係行規來的都要比呀,等我下次問吓D訂房主任先.
費用如下:皇崗去常仔35,沐足94,曼仔45度技師400,常仔火車去深到45.共574人仔

of course you need to pay when you touch her or she will take off the clothes. Otherwise, all the people will come, touch and go. it is not fair for the JS.

樓主點解貢辛苦自已,強迫自已 2 選 1。留低晒吖嘛!

:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-17 05:09 PM 發表 查看引用來源

樓主點解貢辛苦自已,強迫自已 2 選 1。留低晒吖嘛!:smile_04: :smile_04:
:smile_30: 邊個有你咁強丫:smile_40:

1皇2后我覺得好煩,玩得a唔玩得b,
最好分開玩

多謝c-hing cp偷跳半日遊冇相報告...:smile_o12:

Nice Trip :smile_38:

寶芝林實在去唔過, 啲技師手勢麻麻, 仲差過斜足個啲, 唔通真係為咗佢煲飯同杯嘢欴咩!

引用:
原帖由 canon123 於 2011-1-17 05:05 PM 發表 查看引用來源
of course you need to pay when you touch her or she will take off the clothes. Otherwise, all the people will come, touch and go. it is not fair for the JS.
有摸過佢當然要比錢,但係有時D技師穿嘅神奇BAR就好有保留

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-17 05:09 PM 發表 查看引用來源
樓主點解貢辛苦自已,強迫自已 2 選 1。留低晒吖嘛!

:smile_04: :smile_04:
年紀太啦,受不了.

前往最後回覆