上一頁下一頁
發新話題

第一次爆房 p.10#137 (有關bra的問題)

收藏  |  訂閱
152  33.5k

第一次爆房 p.10#137 (有關bra的問題)

點解大家會想pm我做朋友呢 係做邊一類朋友呢? 有咩係到講 爆左喇個box

我係新人,有睇開呢個版,琴晚係我做人以來最難忘既夜晚,好想同大家分享!嘻
希望大家支持,留個言support:>

我地係男女朋友關係,重study緊
一個星期只係見得2次左右,不過每次見多數唔係食野就溫書,無咩特別

琴晚溫緊個陣,我個心好散唔入腦又無心情,所以就傳張紙仔比佢xd(佢係我格離)p.s.in the study room
紙仔既對話如下:
我:無心機/.\溫唔到呀
佢:係唔係好眼訓?訓一陣休息下
我:意猶未盡...想繼續玩
佢:咁你想做咩?
我:開房XDXD
佢:真?
我:你夠唔夠膽先
佢:咁汁野LO..

於是就係我提議之下準備出發...
但問題係,我地無做過資料搜集,真係玩即慶,我又無帶ipod出泥,大家都無得上網..
於是靈光一閃,走去libary個部電腦到......係咁上網打 爆房好推介/爆房好去處   (-.-) 個時勁驚比人睇到架.好采就關門無咩人!
(好啦詳細唔講)

我地答巴士,行左勁耐先行到去目的地-.-""九龍塘個度...
個時9點.夜麻麻無人!我地行到去門口都幾尷尬+怕醜,
猶豫左一陣,佢話:tiu!入咪入!  (諗起佢講個tiu字都想笑,我諗佢想壯下膽哈哈)
一入去好采唔洗登記即自動帶我地上去!!

我地搞到個電視勁大聲!!
我坐係張床係到扮野睇電視(其實心入面好想佢快d快d快d!!),因為真係好多火要爆><
佢就企係到問:沖涼先啦好無?
然後佢突然自己除衫(超誘人..大大舊肌肉,重要著黑色背心底衫,一除..哇..)
我唔理佢,坐坐下就訓左係到,點知佢即刻衝落張床到,壓住我...我塊面紅哂,個身熱哂出哂汗
我望住佢對眼...感覺到佢既熱情同愛..佢塊面到紅哂..就係我地眼望眼之際,佢一野嘴左落泥,打車輪都打左15分鐘無停
我見佢申利係咁挑逗我,我就即刻申出去,攬住佢條頸,係咁啜係咁嘴..我成個嘴濕哂..
我既火都開始爆,佢主動同我打輪我都開始攬住佢周圍摸下佢個身^^(想廖慶佢把火)
突然之間 佢橫抱起我(公主式個隻)
[呢年我食多左野,有個肚腩仔,佢有時都會嘲笑我,我"毅"佢咩起我,佢都話:咩唔起喎你咁....(佢想講肥囉!)]
跟住我話:你又話無力抱我既?
佢:依家我好有力!
之後將我一手抱左入廁所入面,我坐係個洗手盤個台上面,佢就企係到繼續同我鍚鍚
呢一刻我覺得自己真係好似個細路仔咁,比人鍚同愛..
一路嘴佢就一路除左我件衫,個日著左吊帶背心打底+少少透既針織長袖衫
一除淨件背心,佢就引唔住拉底我背心+bra 狂啜狂奶.輪到佢做bb仔啜奶奶咁 我就係咁禁住佢個頭落去,等佢大力d..
跟住我地行入去沖涼,我用對奶幫佢茶沐浴露,茶哂全身,胸肌.背隻.落到JJ..其實一入房佢已經扯到上太空XD
然後我咩都唔諗,係咁含係咁含,由慢慢..到愈泥愈快,係個頭到打圈圈,好似食雪條咁ENJOY~
間唔時就望下佢對眼,其實我好怕醜..我唔知我含緊個陣望住佢會唔會係個好淫既表現..
不過我都唔理啦!一手Ja住JJ一口含住,我問佢:不如試下口爆lor? (其實我好憎口爆,接受唔到,但我覺得難得泥到,同埋想滿足下佢><)
但佢好好..知我唔中意,就拒絕我,話唔好啦, 我話不如試下射係面上面? 但最後都無,因為大家都想爭取時間返返上張床到....

我地兩舊肉色既野就咁訓左係張床到,佢一路鍚我一路ja我個波波,好大大力咁ja
然後佢攬住我個身,攬到實一實好想插入來,但其實係我門口hi來hi去,想入又唔入引我><
帶完dom後,男上女下姿勢一野"boom"插入左..我即刻"丫.......!"左一聲

佢一開始都係吊下癮,慢慢插,我渴望既眼神望住佢,佢就慢慢變快,插到對波都係到上下震~
後來轉狗仔式,佢兩隻手ja住我個pat係咁推,唔知點解後入個感覺會好唔同,感覺上插得好入好入,用會拍拍聲好響
佢三慢一快已經搞到我半死 係high死  插左5分鐘都未出

咁又玩第2個pose, 就係我坐上佢條J到 我真係好中意呢個POSE!
只有佢出力,勁大力咁插,我對波係佢面前係咁震,佢即刻忍唔住要申個頭過泥奶返幾下><
期間我都不斷叫,都唔知出面聽唔聽到XD
後來又轉唔同既pose,佢申個頭眼對眼望住我,叫我一聲:老婆..  真係好"林" 好開心
隔左陣佢話想出,就用左推車既姿勢,
我係咁話:大力d丫....!!大力d丫..好舒服呀..(勁淫)
佢真係超大力,好正..插緊個時又會打我patpat,打到拍拍聲勁響,好痛>< 不過個feel好似比人sm緊咁
所以我繼續叫:好爽呀...
後來佢射個陣即刻蚊出泥,佢好high咁呻吟左1,2聲,我即刻攬住佢,比佢享受下呢幾秒既感覺

再沖一次涼20分鐘左右,到我奶佢lin頭-.- 慢慢佢又比我引到扯左
我質個波比佢食,壓住佢個口,唔比佢放,點知佢咬我>3< 我係咁叫痛..其實好enjoy XD
然後攬住訓係佢既胸肌上面,就過左呢一晚難忘既時刻喇

多謝收睇 希望大家唔會悶親啦!

請問我有機會嗎??

引用:
原帖由 ricky456 於 2010-11-26 10:57 PM 發表 查看引用來源
請問我有機會嗎??
有機會做咩-0-

引用:
原帖由 lulusprin 於 2010-11-26 10:58 PM 發表 查看引用來源

有機會做咩-0-
佢係咪你bf黎架?同學咋?而家d靚妹甘易比人扑架:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 wai7788 於 2010-11-26 11:01 PM 發表 查看引用來源
佢係咪你bf黎架?同學咋?而家d靚妹甘易比人扑架:smile_19: :smile_19: :smile_19:
he is my bf

我未試過, 其實爆房有咩好玩?

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-11-26 11:04 PM 發表 查看引用來源
我未試過, 其實爆房有咩好玩?
只有兩個人既地方,空間比較大,同埋會放好多..

引用:
原帖由 lulusprin 於 2010-11-26 11:02 PM 發表 查看引用來源

he is my bf
哦,係bf就玩得開心d,不過記得要做安全措施,你仲係學生妺黎架

引用:
原帖由 wai7788 於 2010-11-26 11:08 PM 發表 查看引用來源
哦,係bf就玩得開心d,不過記得要做安全措施,你仲係學生妺黎架
知道

引用:
原帖由 lulusprin 於 2010-11-26 11:06 PM 發表 查看引用來源

只有兩個人既地方,空間比較大,同埋會放好多..
咪又系張床
不過刀幾貴??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆