上一頁下一頁
發新話題

由正經傾電話,變左 PHONE SEX,再變咪……更新:PART 3, P.4

收藏  |  訂閱
57  32.6k

由正經傾電話,變左 PHONE SEX,再變咪……更新:PART 3, P.4

更新:P.2, P.4

大家好
一直都嚮引版到做 CD-ROM
自問唔及咁多位,無乜奇遇

今次只係寫一次一年前o既經驗
希望引到各位入性啦

講番正題,上年果份工同事都係後生仔女
(已經無做大半年喇)
平時放工後同事都會放工唱 K、食下飯既

話說有次睇到同事電話張相,佢女友好靚喎
(我形容佢係:虎牙版o既後生米雪)
於是番去就嚮 Fb add 左佢女友啦
個女仔叫 Apple
(事先聲明,佢女友唔係我鍾意類,當時只係當想識多個靚女朋友)

之後都有同佢女友 msn 傾下計
講我同佢男友番工d野,平時去邊度行街,睇咩戲果d
講講下熟左,大家就交換左電話
唸住遲下得閒約出黎食餐飯
不過無幾耐,個女仔同我同事散左
表面原因大概係因為輪班見面少掛
不過我知道個男仔周不時會同 fd 番上陸邪骨
或者,係比個女仔知道左掛
而到最後,我都係從來無見過 APPLE
雖然今次呢件事之後,佢有幾次叫過我去 Clubbing
不過我本人對飲酒、夜生活興趣不大
而我都無做呢份工之後,就再無同 APPLE 聯絡

有一晚,屋企無人,我打比 Apple,講下近況
(果時佢男友、我同事剛剛辭職無做)

不過果晚,佢電話把聲特別嗲,勁姣
好似 d 女仔剛剛訓醒,仲想賴床,扭計o既聲音
總之就係好重鼻音,尾音好多:嗯、喔、噢果類啦

我當時訓左嚮床到同佢傾
初時都ok既,傾傾下,比佢 d 魔音搞到硬左
就開始打 jj 啦!
一路訓嚮張床到,同個把聲又甜又姣o既靚女傾電話
一路打飛機,再加 d 自己o既幻想,真係舒服死人

點知佢原來開始聲到我把聲怪怪地
就問:“你做乜傾傾下,把聲沙沙地,透氣聲大左既?”
我就話:“有咩?可能躲係被入面傾影響到掛”

佢竟然好醒咁估中左:“你打緊飛機,係咪?你死啊你”

“下!你咁都聽得出?”

“你一個人?係咪好寂寞好想要啊?搵你女朋友同你做囉!”

“散Q左啦!仲早過你地散既,果時無話你知姐”

“咁你e+係咪好硬,好想扑野啊?”

我聽到佢咁講,下面更加有反應:
“想扑野又點喎!你遠水都救唔到近火架,啊啊啊”
(佢住好遠、柴灣;而我同佢男友都係住屯門;都唔明佢地點拍拖)

APPLE:“不如我地 PHONE SEX嗯!
其實你打比我果時,我都嚮到食緊自己”

“唔怪之得,你把聲今日咁誘惑咁姣啦
我都係聽聽下,先比你搞成咁,難受死喇”
“話時話,你唸住邊個黎自慰架?”

APPLE:“我剛剛開始摸自己,你就打黎喇,咪變左唸住你黎搞囉!”
“我幫番你啦!你e+有幾長?噢 ~~~唔駛驚喎!BB,姐姐唔會食左你既”
“吹爆你,好唔好啊?你龜頭好敏感,好得意啊”
我果時已經 high到唔識答佢,只係密密嚮到打
耐不耐比d低沉o既呼吸聲,表示我好 ENJOY

“你有咩感覺啊?話我知嗯!”

“唉~~~好舒服!好撚想屌爆你啊”

“我e+上面著住件好性感既內衣,黑色架!下面呢~乜都無著,流晒水”
“依!你好硬好鹹濕啊!比我睇下你有幾勁啦!衰人”

跟住都係斷斷續續講下鹹野!到後尾,大家都剩係顧住各自努力
我話:“APPLE,我想射喇!你到未啊?”
“就到喇!一齊高潮啦!啊~~~~~~~~~~
跟住我就射左出黎,舒服晒^^

電話到 DEAD AIR 左幾秒
我首先透左下大氣,跟住大家都嚮到傻笑

佢問我:“你點啊?滿足未?”
好不幸,我果到仲係好硬,未軟番落黎
就話:“未夠啦!仲係好硬啊”
“你仲扯緊啊?我想訓喇!E+全身散晒咁啊”
“下!唔好啦!傾多陣啦!E+ 8點半”
“唔制,你咁鹹濕,遲D再聯絡啦!BYE

咁就收左線
當我一路回氣、一路回味緊頭先O既事
可能個腦 KEEP住唸緊衰野
條野一直都未軟番落黎,真係好想

於是,我打電話比個 SP
反應好,聽日出咪下回

引用:
原帖由 stanargo 於 2010-11-26 09:48 PM 發表 查看引用來源
hi!大家好
之前一直都嚮引版到做 CD-ROM
自問自己經驗實在唔及咁多位,又無乜奇遇喎
...
GOOD, wait ur part 2

你一早有SP就CALL 你SP 好過啦

引用:
原帖由 paullawpaul 於 2010-11-26 10:03 PM 發表 查看引用來源
你一早有SP就CALL 你SP 好過啦
其實,原本無唸過會比佢聊起條引
另外,位 SP 果時都係做過一次咁大把
無唸住會再有得再食過
結果,黎緊既後話會係同 SP 既第二次 sex 啦

引用:
原帖由 stanargo 於 2010-11-26 10:14 PM 發表 查看引用來源

其實,原本無唸過會比佢聊起條引
另外,位 SP 果時都係做過一次咁大把
無唸住會再有得再食過
結果,黎緊既後話會係同 SP 既第二次 sex 啦
1次過就唔係SP啦,係ONS

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-11-26 10:16 PM 發表 查看引用來源

1次過就唔係SP啦,係ONS
E+係 SP,都keep住會見一見
果時......唔,學你話齋一次
唔算掛

咁每個 SP 都係由第一、第二次
發展落去既,係我形容得唔好 haha

射完仲可以硬咁耐?
師兄真係神乎奇技!

引用:
原帖由 stanargo 於 2010-11-26 10:18 PM 發表 查看引用來源

E+係 SP,都keep住會見一見
果時......唔,學你話齋一次
唔算掛

咁每個 SP 都係由第一、第二次
發展落去既,係我形容得唔好 haha
不過SP都要保守新鮮感
有時要搵D新招式玩下

引用:
原帖由 老宋 於 2010-11-26 10:24 PM 發表 查看引用來源
射完仲可以硬咁耐?
師兄真係神乎奇技!

因為我射完仲 keep 住唸衰野
SP 又話肯上黎,心情興奮啊
所以都係硬硬地
正確係講,應該係半軟硬狀態掛

引用:
原帖由 stanargo 於 2010-11-26 11:03 PM 發表 查看引用來源
因為我射完仲 keep 住唸衰野
SP 又話肯上黎,心情興奮啊
所以都係硬硬地
正確係講,應該係半軟硬狀態掛
不過小心D,
真係唔好比自己條女知道你出去沙沙滾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆