上一頁下一頁
發新話題

萬聖節VS小魔鬼!!

收藏  |  訂閱
527  21.9k

萬聖節VS小魔鬼!!

優衣佢話好想要,就來忍唔住.於是萬聖節個日我地約左出來,唔知有冇人個日都去左爆房呢?xd
    入到房,我去左沖涼,佢就換衫等我出來,佢特登買左件好性感戰衣同眼罩.1套黑色lace3點式連絲襪,胸口同妹妹個度有開口,方便我去kiss同用手指去渣佢插佢.
我沖涼個陣聽到佢埋怨我沖甘耐,原來佢著左件戰衣,未做已經好興奮,出曬水,好難忍,我叫佢做小魔鬼xd:smile_47:
我出到來佢係度整理緊件戰衣,而我就慢慢kiss佢背脊,渣佢波波同kiss pat pat,之後幫距著好件衫.
     我關左燈,點住1盞萬聖節南瓜燈,甚有氣氛!
我推佢落床,係佢大腿來回掃,搞到佢痕養呻吟,跟住kiss佢條頸,肚腩仔,再伸延到佢對波波,我係開口處kiss lin頭同用手指插佢妹妹,大力渣佢波波,將佢對波挫圓又禁扁,我仲大力啜佢,差d有咖哩雞xd,見佢好似仲興奮!咪埋眼享受.
   之後佢坐係我前面挨住我,我kiss同渣佢波波,就係度用手指自插,見佢真係濕曬,妹妹出曬水,隨時入得.
玩完69式,佢戴上眼罩,將佢手腳綁上繩仔,聽到佢又有呻吟,我再同佢打車輪,佢顯得仲興奮!
我偷偷戴上套套,繼續服務佢,係佢俾我服侍到好舒服唔為意ge時候插入去,feel到佢裡面已經好濕好滑好熱!佢都好性奮'啊~~阿'甘叫.
插左1輪,解開手繩,同佢玩女上男下,佢慢慢坐落來,我都好舒服,我望到佢皺曬眉頭甘呻吟,'噢..噢..'佢坐得好盡,插得好入,我都忍唔住呻吟'啊..啊..啊'
1路插1路渣佢對波!好正!
   換個狗仔式,見到妹妹濕曬,我係後面插佢,望住佢對波fing來fing去,好正!我雙手搭住佢pat pat大力拉向後,插得好入!1路插1路渣佢對波~!
    有時插插下,佢妹妹會發出d聲,好似放屁甘佢話係有d氣出,裡面有d水噴出來.甘佢真係好high 啦.
插左1輪,我訓係度,佢坐落來,今次輪到我做主動,我用力頂佢上去,跟住突然快速甘插,聽到佢又阿..噢..啊..嗯'呻吟,今次呻吟明顯係大聲好多,feel到佢妹妹又突然又好熱好濕!我諗最high都係依個moment~可能用太多體力,插左1輪,佢都好累了.
之後轉側身插,我提高佢對腳,半蹲係度插佢!!然後,落床,佢企係地下,上身趴係床,對住房塊鏡插,我叫佢望下塊鏡,睇住自己個樣有幾淫xd
我都望住佢個樣好enjoy,覺得好爽!
    今次我大力慢慢1下1下甘插佢.下下都插得好盡!之後又快插,插插下,佢話:'啊...啊..唔得啦,我..我急尿啊'我話;'就甘痾啦'佢話唔得,轉身跑去廁所痾尿.我又跟埋入去,佢痾完尿,沖沖妹妹坐係廁板,我又繼續插佢,不過有d困難,皆因個廁所位比較窄,不過都插到.
之後又對住廁所塊鏡插,佢捉住洗手盆,我捉住佢條腰,快速插.'啊..熬..啊'佢又1輪呻吟.
之後入房再插.插左1輪,佢終於話頂唔順,好累!:smile_o01:
我問:"點阿,投降未"?:smile_o10: 佢話;'投降啦!我都好夠好累!不如停啦!'我自己都差不多夠,就去沖身.佢再用手幫我打飛機.:smile_o01:
美中不足就係佢個嘴生飛滋,唔幫得我含.:smile_o03:

:smile_30: 霸個靚位先:smile_30:

thz for sharing

引用:
原帖由 洗碗男 於 2010-11-11 00:16 發表 查看引用來源
:smile_30: 霸個靚位先:smile_30:
搶走我no.1!!!

引用:
原帖由 levin 於 2010-11-11 00:17 發表 查看引用來源

welcome~:smile_30:

正野,support

引用:
原帖由 levin 於 2010-11-11 00:17 發表 查看引用來源

你都係!!

引用:
原帖由 MissSexyLady 於 2010-11-11 00:18 發表 查看引用來源
搶走我no.1!!!
我地頭,霸1好平常~
妳唔係訓咩~:smile_30: :smile_30:

行入:smile_o13:

引用:
原帖由 洗碗男 於 2010-11-11 00:20 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=271079084&ptid=13404658][/url]

我地頭,霸1好平常~
妳唔係訓咩~
哼!!岩岩去廁所番來,見你開post想入來霸靚位,點知!!!
堅訓!!!:smile_43::smile_43::smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆