我同老友一齊甲錢打飛機包膠

收藏  |  訂閱
22  8.1k

我同老友一齊甲錢打飛機包膠

尋日同個fd去羅湖玩手作仔,佢話金仔尼排搞promotion,上去甲甲喎
去到lala林沖涼,到大廳問部長近排有咩女,佢話電腦有相睇,一打開,D相全部都系藝術相,點信得過呀
是能但點佐兩個比較滿意的技師相片,就上房
到女女入黎,咦..又幾令女喎!睇個樣唔超過20,可惜頭part完全唔惦,細力佐,ja佢對波有彈性,摸下邊又一個長毛蟹,我鍾意:smile_47:,越剿越多水,頂唔順射嘥出黎,最激氣系我射果陣,佢居然停佐手:'),唔通佢唔知果時系男人最hi嘅時候咩,抹乾淨落鍾..
出去揾個中女按腳等埋老友,中途嗌佐碗牛腩公仔面醫肚,話送嘅喎
計計埋埋D洗費:
dup骨$268
老友埋小費$100
按腳$20
locker$30
公仔面免費
總共$418
再平分一人得209文

引用:
原帖由 香港鐵飛機 於 2010-10-15 07:38 PM 發表
尋日同個fd去羅湖玩手作仔,佢話金仔尼排搞promotion,上去甲甲喎
去到lala林沖涼,到大廳問部長近排有咩女,佢話電腦有相睇,一打開,D相全部都系藝術相,點信得過呀
是能但點佐兩個比較滿意的技師相片,就上房
到女女入 ...
條女停手

你咪忍住唔射

等去再打先繼續射囉

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-10-15 08:23 PM 發表 查看引用來源

條女停手

你咪忍住唔射

等去再打先繼續射囉
咁好控制能力 ??   咁 ..... 如果射左一半至停手又點算呀 ?

引用:
原帖由 impotence 於 2010-10-15 08:27 PM 發表

咁好控制能力 ??   咁 ..... 如果射左一半至停手又點算呀 ?
埋單半價:smile_o12:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-10-15 08:23 PM 發表 查看引用來源

條女停手

你咪忍住唔射

等去再打先繼續射囉
忍唔住la

魂魄升空之時煞停,男人最痛!:smile_38:

呢條女真係無 d sense

即刻將JJ放落個衰女個咀度嘛...:smile_o01:

引用:
原帖由 孟波 於 2010-10-16 02:08 AM 發表 查看引用來源
即刻將JJ放落個衰女個咀度嘛...:smile_o01:
咁益條囡囡:smile_47:

佢停手咪將條JJ向住佢,射落佢個身到囉,如果勁起上來,射向個頭,顏射添呀!

前往最後回覆