露天溫泉之旅

收藏  |  訂閱
27  17.4k

露天溫泉之旅

睇過咁多位C兄C姐既刺激經歷,我都POST下先.
話說6月初我同老婆去左珠海衘溫泉玩,去到登記完房上房之際,佢地話做緊個PROMOTION,大獎係獨立露天溫泉房2小時,我心諗呢次正啦,有得玩,於是就立即去"開房",房內有個獨立露天溫泉池,有間休息亭之類既屋,都係開放式的,內裡有電視,坐"箭",tissue供應,好似預左你地一定會扑嘢.首先喺溫泉池內搞慶我老婆,老婆話你都無condom咪搞啦,其實我有帶去,於是就話我古惑.哈哈.唔理咁多,做啦,都係一般體位咁做,由於出面有員工行過,我老婆唔敢大叫,但在露天情況下真係好正,就咁好快完事,我老婆仲話個環境好似三級片玉x團套片咁,好high,我地都係第一次喺呢D露天情況下玩,須然出面睇唔倒,但都叫做試過.嘻嘻,期望下次有其他環境比我同老婆再玩.

可能唔算好激,但都想在此分享一下.

引用:
原帖由 cmhui 於 2010-8-16 07:49 PM 發表 查看引用來源
話說6月初我同老婆去左珠海衘溫泉玩,去到登記完房上房之際,佢地話做緊個PROMOTION,大獎係獨立露天溫泉房2小時,我心諗呢次正啦,有得玩,於是就立即去"開房",房內有個 ...
謝謝分享。

嘩,聽到都知污糟
你都話,預左你扑野,仲要是兩個鐘爆房式,你可以計到,每日至少五次出租,分分仲密過旺角馬檻

個露天池水有幾污糟,不敢想像,個別國內缺乏教育人士,分分鐘在溫泉水扑得興起,中出內射,在水入面抽出條野,出後任由精液在溫和水中流動,然後沖身走人(得兩粒鐘,好趕)。珠海呢d 性都,性病流行,大把人在澳門贏完錢就過珠海隨街叫隻雞上酒店做愛,有時飲大兩杯打左真軍,性病周圍傳。呢d 咁既地方,你去埋我果份吧

已經唔少case 話上大陸浸溫泉浸到生野,你小心d 好

good! a good place

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2010-8-16 20:19 發表 查看引用來源
嘩,聽到都知污糟
你都話,預左你扑野,仲要是兩個鐘爆房式,你可以計到,每日至少五次出租,分分仲密過旺角馬檻

個露天池水有幾污糟,不敢想像,個別國內缺乏教育人士,分分鐘在溫泉水扑得興起,中出內射,在水 ...
可能裝左CAM, 做埋主角Tim.

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2010-8-16 08:19 PM 發表 查看引用來源
嘩,聽到都知污糟

個露天池水有幾污糟,不敢想像,個別國內缺乏教育人士,分分鐘在溫泉水扑得興起,中出內射,在水 ...
多謝c hing關心,個池係去到先放泉水出來所以唔係個個都浸同一池水,而呢D房其實無人會租的除左送之外,
反而偷拍我就無諗過

引用:
原帖由 cmhui 於 2010-8-16 10:32 PM 發表 查看引用來源

多謝c hing關心,個池係去到先放泉水出來所以唔係個個都浸同一池水,而呢D房其實無人會租的除左送之外,
反而偷拍我就無諗過
我話個池污糟ar 不是d 水
你開水之前有冇用消毒藥水清潔過?

引用:
原帖由 cmhui 於 2010-8-16 07:49 PM 發表 查看引用來源
話說6月初我同老婆去左珠海衘溫泉玩,去到登記完房上房之際,佢地話做緊個PROMOTION,大獎係獨立露天溫泉房2小時,我心諗呢次正啦,有得玩,於是就立即去"開房",房內有個 ...
thx for sharing~~~~~~~~~SUPPORT~~~~~~~~~~~

多d 情趣好呀............ :smile_47:

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2010-8-16 11:09 PM 發表 查看引用來源

我話個池污糟ar 不是d 水
你開水之前有冇用消毒藥水清潔過?
我無喺個池入面扑,只係在水中揸下波摷下西咁,全程都係响個亭度小.

前往最後回覆