唉!一國兩掃

收藏  |  訂閱
28  4.2k

唉!一國兩掃

深圳, 東莞係咁掃, 一中招就15日, 香港又師姐扮企街捉人黃腳, 中左又要屋企人接, 點算...

回覆 1# 的帖子

咁又點呢、都唔關你事喇?:smile_o10:

去一樓一啦:smile_45:

澳門 泰國:smile_o13:

引用:
原帖由 基本神棍 於 2010-7-22 02:25 PM 發表 查看引用來源
澳門 泰國:smile_o13:
馬交最安全!

引用:
原帖由 bonexbone 於 2010-7-22 02:26 PM 發表

馬交最安全!
唔賭嘅就可以咁講~~:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-22 02:59 PM 發表 查看引用來源

唔賭嘅就可以咁講~~:smile_o03:
青哥...過澳門唔賭返2手...同冇去有咩分別>?(回返你琴日個post...係高你0.03...唔係0.3...打錯 )

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-22 03:01 PM 發表

青哥...過澳門唔賭返2手...同冇去有咩分別>?(回返你琴日個post...係高你0.03...唔係0.3...打錯 )
2手當然ok啦, 但係2222222222222222222222222手~~~輸到嘔:smile_o14:

咪係, 等我以為你咁鬼高添~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-22 03:04 PM 發表 查看引用來源

2手當然ok啦, 但係2222222222222222222222222手~~~輸到嘔:smile_o14:

咪係, 等我以為你咁鬼高添~~
22222222222222222222222手,可能嬴到嘔呢...到時我係到開post請哂全區c兄上cp玩都得啦...迫爆轟月,會尾,會華....全部自己友

去馬交雖然消費貴, 但如果可以問何生拎返都唔錯

前往最後回覆