上一頁下一頁
發新話題

我個舊同事自從同左條大陸女女結婚就冇好日子過!!!!(已更新P.6)

收藏  |  訂閱
178  32.1k

我個舊同事自從同左條大陸女女結婚就冇好日子過!!!!(已更新P.6)

我個舊同事五年前喺珠海識左條東北妹, 學人沉船了, 當時搞到要周圍問人借錢充闊佬, 又幾千蚊手機, 又gucci銀包, dior香水等, 冧掂條女後, 條女帶佢返老家見家長, 談婚論嫁, 我仲記得當時我喺觀塘碼頭吊柒佢, 話唔好能害鳩人啦, 你自己揸貨van揾得9千, 但喺條女面前扮有錢, 遲d佢落到香港實比佢踢爆, 佢又撐話結左婚唔會帶佢落香港, 會喺深圳租屋住先, 見步行步..
當時佢問佢老母借左3萬棺材本, 又問我地d師兄弟借2萬, 買左d金器, 好似話返去條女老家擺左幾十圍
之後我轉左工冇再同佢聯絡, 過多幾年一日喺街撞番我以前同事, 同佢去茶記坐低吹水, 講起佢, 就話條友而家好能慘

用手寫板寫好累, 遲d再寫

:smile_14: , 等緊你繼續寫呀~~

等得巧心急呀:smile_o05:

真係好慘!慘到睇唔到!

回覆 1# 的帖子

依位同學!响學校作文唔見你咁好心機啊。:smile_o12:

閑談莫說人非喇,仲係聽人講

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-21 03:07 PM 發表
依位同學!响學校作文唔見你咁好心機啊。:smile_o12:
佢都無返學~~

回覆 7# 的帖子

放暑假吖嘛!!!:smile_38:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-21 03:14 PM 發表
放暑假吖嘛!!!:smile_38:
, 係喎~~樓主快d寫埋落去啦~唔好掛住打機啦~~:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-21 03:18 PM 發表 查看引用來源

, 係喎~~樓主快d寫埋落去啦~唔好掛住打機啦~~:smile_38:
就黎做卡通片啦....等多陣, 睇埋先啦....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆