上一頁下一頁
發新話題

大陸援交妹, 食過返尋味 -- 性病續集篇

收藏  |  訂閱
91  23.5k

大陸援交妹, 食過返尋味 -- 性病續集篇

初初學人地返大陸玩, 以為跟住熟人玩大陸援交妹, 以為實無死, 點知就惹到一身性病, 醫左成個月, 終於表面上睇唔到有任何性病跡象, 細佬終於靚仔返晒。
好返少少, 上個星期, d fd 又叫我上去玩, 死黨叫到又好難推, 佢又話今次呢個包保乾淨, 因為係處女下海, 我心諗, 處唔處都唔關我事, 因為見過鬼重唔怕黑咩,  今次上去, 諗住純粹陪下d fd坐下1,
到埋d fd, 一行5個人, 去到k 場, 入到房, 5個 囡囡已經坐晒係到等, 其中三個上次已經見過面, 而上次有性病果個今次已經無再出現, 我個fd 就介紹左個新囡囡俾我, 都真係ok 清純, 18, 19 歲咁上下, 小小肥, 但白白滑滑, 對波圓圓圓潤潤,  令人見到就想一口咬落去。
係k房入面大家熱下身, 傾下偈, 唱下k, 飲下酒, 抽下水, 雖然原本諗住齋坐, 但都忍唔住手渣下條女, 真係幾過癮, 咁彈手都真係第一次試到:smile_o06: , 真係好感動, 條女又話第一次同人出黎浦, 但唔知點解任渣唔嬲, 重笑到唔停得口...待續

:smile_34: 咩場女女咩名

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 02:03 PM 發表
初初學人地返大陸玩, 住跟熟人玩大陸援交妹, 以為實無死, 點知就惹到一身性病, 醫左成個月, 終於表面上睇唔到有任何性病跡象,
好返少少, 上個星期, d fd 又叫我上去玩, 死黨叫到又好難推, 佢又話今次呢個包保乾淨, ...

上次有性病果個今次已經無再出現
但係你有冇話比今次嚟嗰 D 囡聽:smile_38: .......你有性病呀

引用:
原帖由 熊。貓 於 2010-7-13 02:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_34: 咩場女女咩名
開名算唔算賣廣告呀?

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 02:12 PM 發表 查看引用來源

但係你有冇話比今次嚟嗰 D 囡聽:smile_38: .......你有性病呀   
梗係無啦:smile_o01:

精彩啊

真系正都死,援交都唔知有冇病

快D出埋,性病續集!:smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 02:12 PM 發表

:smile_o14: 樓主開場名好喎~~

病就留番係屋企啦:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆