上一頁下一頁
發新話題

在大陸玩了7年,發覺大部分夜場女都話香港人工資最少都有兩萬。

收藏  |  訂閱
99  18.8k

在大陸玩了7年,發覺大部分夜場女都話香港人工資最少都有兩萬。

我03年開始上大陸玩,發覺大部分系骨場,酒吧,ktv工作的女,一開口就話香港工資最少都有兩萬,又話香港食個面都要四十幾蚊,D客成日話呢到消費好平,我成日都有個想法,系D香港人成日上去吹水,還是去玩的人多數月薪最少兩萬。

引用:
原帖由 tony101010 於 2010-6-16 12:32 AM 發表 查看引用來源
我03年開始上大陸玩,發覺大部分系骨場,酒吧,ktv工作的女,一開口就話香港工資最少都有兩萬,又話香港食個面都要四十幾蚊,D客成日話呢到消費好平,我成日都有個想法,系D香港人成日上去吹水,還是去玩的人多數月薪 ...
no money

go home sleep and see AV la

引用:
原帖由 tony101010 於 2010-6-16 12:32 AM 發表 查看引用來源
我03年開始上大陸玩,發覺大部分系骨場,酒吧,ktv工作的女,一開口就話香港工資最少都有兩萬,又話香港食個面都要四十幾蚊,D客成日話呢到消費好平,我成日都有個想法,系D香港人成日上去吹水,還是去玩的人多數月薪 ...
技師問我做乜工
我話清潔...
佢問我有無三萬蚊一個月..........

:smile_45::smile_45:

當然系吹水啦,無禁多人月入兩萬

引用:
原帖由 3toone 於 2010-6-16 12:36 AM 發表 查看引用來源
當然系吹水啦,無禁多人月入兩萬
所以吹到...我話做清潔....
技師都問我有無三萬蚊一個月..........:smile_39:

搵皮半野都比技師話搵得少
講比佢聽做寫字樓工就問係咪做經理
o係佢地心目中人地搵到錢就應份
搵得唔多就係無能
佢自已搵唔到錢就賴運氣未到:smile_42:
dup正骨遇到呢d技師
我唔理dup左幾多個鐘最多簽30:smile_30:

今昤今日,兩萬都唔係好多架炸:smile_38:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-6-16 12:37 AM 發表 查看引用來源

所以吹到...我話做清潔....
技師都問我有無三萬蚊一個月..........:smile_39:
:smile_30::smile_30::smile_30:

唔怪得d囡收你咁貴

引用:
原帖由 小肉排 於 2010-6-16 12:55 AM 發表 查看引用來源
搵皮半野都比技師話搵得少
講比佢聽做寫字樓工就問係咪做經理
o係佢地心目中人地搵到錢就應份
搵得唔多就係無能
佢自已搵唔到錢就賴運氣未到:smile_42:
dup正骨遇到呢d技師
我唔理dup左幾多個鐘最多簽30  :smile_30:
有d中型場可簽 25tips:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 練習 於 2010-6-16 01:11 AM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30::smile_30:

唔怪得d囡收你咁貴
佢問我有無三萬.....我話得三千......:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆