水景云天( 褔田)

收藏  |  訂閱
17  4.4k

水景云天( 褔田)

有沒有人知水景云天( 褔田) 現在有沒有特惠時段? 好像說在7:00 am 至 8:00 pm 離開會便宜點, 是嗎??

引用:
原帖由 kk_baby 於 2010-6-14 10:18 AM 發表 查看引用來源
有沒有人知水景云天( 褔田) 現在有沒有特惠時段? 好像說在7:00 am 至 8:00 pm 離開會便宜點, 是嗎??
勁貴的一個場

上次, 因等朋友及他 L平, 一個人9點去到
吃飯, 又貴又細, 叫一個炒麵及一個菜 (80元) :smile_19:

去做大堂服務, CHOOSE做按腳, 見有個靚女問我做吾做按手, 比佢按
之後又有個 SELL 做 FACIAL, 有堆油, 通經胳:smile_47: , 288元
我當時吾想, 佢話如做中/泰式, 2點之後入房按2小時才可過夜, 12點之後入就要按4小時
計落如我12點之後入就要按4小時, 都要280元, 唯有 FACIAL,
本以為有得 jj, 接觸一下都吾得

埋單 total 要720元, 仲要係0甘sell buy 套票, 一buy 要比幾千,
so crazy, 快快走人

80元一個炒麵及一個菜的確幾貴。:smile_27: :smile_27: :smile_27:

已經好平咯波先生,再優惠可能要比二手衫你著架啦

貴無所謂, 最重要是享受過程

又真係唔平喎....:smile_o07:

大場來比...水景依架重行緊加一蚊送大堂邊算貴呀? :smile_41:
一定平過水X方...水DO...東方棕X...皇室...太平X...678...全部唔送大堂...:smile_27:

回覆 1# 的帖子

以我所知就沒有了...只係好似有個唔知咩早埋單...淨桑 RMB58 之類...

回覆 1# 的帖子

東方棕X本身唔送大堂的...但就有 2000 之前完成(唔洗埋單)按身兩個鐘 + 一個大堂...個大堂是送的...

呢間場得個大字, 其他野冇乜好感

前往最後回覆