同朱古力男友搞野

收藏  |  訂閱
19  13.2k

同朱古力男友搞野

我以前同男朋友搞野多數係佢話事的,有時佢屋企無人帶我上去搞野,又或者行行吓街食食吓飯講講吓d咸濕野之後又話想搞野,咁佢又會帶我去租房,不過尋晚我就好主動咁挑引佢同埋非禮佢,我不知幾high

話說佢上個星期日同佢d朋友去咗泰國玩,到尋日先返,佢一返嚟就帶埋一大堆手信上嚟搵我,氹得我鬼咁開心,其實佢走咗咁多日我都無咩特別掛住佢,不過佢上嚟哥陣,就嚇死我,因為佢晒到超黑,又剪短晒d頭髮,成個人好Man,咁啱呢個禮拜我老豆又開夜,我細佬又啱啱出咗去踢波,所以佢入嚟我就好開心咁攬住佢錫,跟住又攬佢入我間房同佢車咗好耐,可能佢feel到我都想搞野,所以佢捉住我隻手隔住條褲摸佢JJ,然後佢又除咗我件睡裙同解咗我個bra,要我光豬豬咁企在佢面前同佢嘴,之後佢除咗自己件衫之後又捉我隻手去同佢除褲,之後我哋兩個人就一絲不掛,佢推咗我瞓上我張床,又奶又摸我個波,不過佢嘴我個波哥陣,我從旁邊衣櫃塊鏡見到佢個身真係笑唔停到口,皆因佢全身真係黑過朱古力,只係剩番三角褲ge位置係白d,不過咁就顯得佢好結實,其實佢本來平時都有去踢波,所以一向都好黑,不過去完泰國仲黑,後來我叫佢瞓番轉身,我好主動咁玩咗佢jj一陣,就同佢含咗幾分鐘,佢不知幾enjoy,後來我就坐咗上去,因為m完,加上我屋企又無準備dom比佢搞野,所以佢就可以做佢成日都想做ge內射,不過我攬住佢扑野哥陣真係好high,尤其係佢企在床邊插我哥陣,我睇住佢條野出出入入,我又配合佢一下一下咁迎合番佢直到佢射晒入去先,我bf問我點解哥陣咁激,我都唔知點解,不過就真係好想同佢扑野,只可惜尋晚驚我細佬唔知幾時突然返屋企,所以佢出完野我都係嗱嗱淋沖涼同佢出街食飯算,如果唔係,我真係想再玩多一陣,不過頭先已經約咗佢,佢e+同朋友去咗踢波,我一陣出去睇佢踢完波就同佢食飯….今晚一定要同佢搞多一次甘ge,賽後再report

咁有冇搞多次仲激d呀.........

引用:
原帖由 kit0215kit 於 2010-6-5 05:28 PM 發表
咁有冇搞多次仲激d呀.........
尋晚無喎,費事我細佬返嚟唔係咁好啦

引用:
原帖由 kelly368 於 2010-6-5 05:17 PM 發表 查看引用來源
我以前同男朋友搞野多數係佢話事的,有時佢屋企無人帶我上去搞野,又或者行行吓街食食吓飯講講吓d咸濕野之後又話想搞野,咁佢又會帶我去租房,不過尋晚我就好主動咁挑引佢同埋非禮佢,我不知幾hig ...
你咁中意挑引男友架...
會好得人中意架..

引用:
原帖由 kelly368 於 2010-6-5 05:17 PM 發表
我以前同男朋友搞野多數係佢話事的,有時佢屋企無人帶我上去搞野,又或者行行吓街食食吓飯講講吓d咸濕野之後又話想搞野,咁佢又會帶我去租房,不過尋晚我就好主動咁挑引佢同埋非禮佢,我不知幾hig ...
樓主咁主動抵你得人中意

不過你男友去完泰國即刻比佢內射,你唔驚佢係哥邊搞三搞四返嚟之後野埋你咩?好多人去泰國都會搞野wor? 而且佢好似係同自己的朋友去,你唔驚咩?

引用:
原帖由 kelly368 於 2010-6-5 05:17 PM 發表
朱古力男?我都中意喎....

樓主好主動喎 :smile_30:

引用:
你仲想多次,,你都好大食喎

間唔中主動都好架

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-6-5 08:05 PM 發表 查看引用來源
間唔中主動都好架
ofcouse啦............................

前往最後回覆