大家有無學吓衛生嘅性愛

收藏  |  訂閱
23  3.9k

大家有無學吓衛生嘅性愛

話時話, 大家攪咗咁耐嘢, 有無學吓d性行為衛生呢? :smile_35:

我都係前個排性趣特別大, 上網睇到d衛生常識, 例如做完愛, 男性要小個便, 可以防止尿道炎.

大家不防學多d常識, 會有好處㗎.:smile_38:

如果5急尿點搞

回覆 2# 的帖子

所以攪嘢前要飲定d水:smile_44: .

引用:
原帖由 jianjian 於 2010-4-3 17:39 發表 查看引用來源
飲左急屎呢

引用:
原帖由 jianjian 於 2010-4-3 05:39 PM 發表 查看引用來源
搞到一半尿急呢:smile_41:

引用:
原帖由 anna1018 於 2010-4-3 08:44 PM 發表
搞到一半尿急呢:smile_41:
去完再黎過:smile_30:

引用:
原帖由 jianjian 於 2010-4-3 05:35 PM 發表
話時話, 大家攪咗咁耐嘢, 有無學吓d性行為衛生呢? :smile_35:

我都係前個排性趣特別大, 上網睇到d衛生常識, 例如做完愛, 男性要小個便, 可以防止尿道炎.

大家不防學多d常識, 會有好處鮁.: ...
女性XX完,都要小便架~~~~~:smile_38:

咩原因就唔記得嚕~~~

引用:
原帖由 jianjian 於 2010-4-3 17:35 發表 查看引用來源

大家不防學多d常識, 會有好處㗎.: ...
重有無其它呢

引用:
原帖由 milk0129 於 2010-4-3 08:49 PM 發表 查看引用來源

女性XX完,都要小便架~~~~~:smile_38:

咩原因就唔記得嚕~~~
都係消毒,估架咋:smile_44:

引用:
原帖由 milk0129 於 2010-4-3 20:47 發表 查看引用來源

去完再黎過:smile_30:
都軟哂啦

前往最後回覆