上一頁下一頁
發新話題

第一次打野戰*

收藏  |  訂閱
129  24.7k

第一次打野戰*

小妹今次想分享下打野戰既經歷,,果次真係好深刻,,

仲記得果日係上年既5月頭,,我同一班朋友去沙灘,,玩到散BAND之後,,
我就同男朋友行開左,,不知不覺咁行到好遠,,
因為當時已經凌晨,,同圍都搵唔到一個人,,
佢就開始手多多咁摸我,,仲拉左我去殘廁,,

一入到去,,我地就係咁車,,車車下,,
佢個咀就停左,,但係隻手就慢慢伸入黎,,隔住個bra摸我個胸,,
我亦都不甘不弱,,係佢耳邊細細聲呻吟,,仲咬住自己隻手指,,
擺個好舒服既表情出黎,,,

佢越黎越興奮,,我挨住幅牆,,
不斷用隻膝頭頂住佢下面,,feel到佢下面已經硬左,,
佢拉高我件衫,,除埋我個bra,,
好溫柔咁揸我,,又玩我兩粒lin,,比佢玩到好舒服,,
玩左陣,,佢開始鍚我全身,,耳仔,,頸,,心口,,lin lin,,一路向下進攻,,
除埋我條熱褲,,除埋底褲,,佢就用手"了"我妹妹,,
好快就濕晒,,搞到我好越黎越想要,,
呢個時候我都唔守喇,,開始進攻佢,,
我好溫柔咁幫佢除晒D衫,,除埋條褲,,成個人坐係個洗手盤上面,,
好姣咁講"老公,,黎喇好冇?"

佢捉住條野,,掃左我門口好耐,,搞到我濕得好緊要,,
我不停呻吟,,同佢講"快D插喇,,我就黎頂唔順喇"
但係佢有心吊我引,,拎住佢條野玩我兩粒lin,,玩左一陣又掃返我妹妹,,
佢問我"你有幾想要呀?",,我乜都冇講,,捉住佢條野插入黎,,
"丫!!"我好大聲叫左出黎,,因為冇戴套插入黎果下,,真係好舒服好舒服,,
不過呢個姿勢都唔係好舒服,,我地轉左玩狗仔,,
我最鍾意呢個動作,,好鍾意佢一路插我,,一路玩我全身,,

我望住塊鏡,,望住自己個淫樣,,真係零舍high,,
插左一陣,,聽到出面有D聲,,
我開始驚,,但係佢又話係D貓貓狗狗,,叫我唔好理,,
雖然我信佢講野,,但係話晒都唔係自己屋企,,所以我就講D野等佢快D射,,
我話"老公,,快D射啦,,我想你射係我對波到呀"
佢聽完插得更加大力,,我再加把勁挑逗佢,,
"丫!!丫!!,,黎啦,,射落我到啦,,射完我抹都唔抹就走嫁喇"
佢聽完捉住我條腰,,大大力咁插,,插到我好high,,
我比佢插到兩個波震得好勁,,我high到用手猛捽自己果度,,
插多陣,,佢蚊左條野出黎,,我跪低幫佢用手埋尾,,
佢就將D精射晒落我對波到,,射完我正係幫佢清理,,
而我就冇抹走對波上面既精,,直接戴返個bra,,
就係咁"up"住D精返屋企,,

sorry,,我都知道好長,,所以為左方便大家睇,,
我分左幾種顏色,,希望大家唔使睇得咁辛苦...

第1~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o13:

野戰我鐘意呀:smile_o01:
入完慢慢睇先:smile_o01:

野戰正呀! 下次拍埋片丫~

support
但對於我黎講野戰絕對唔係一個好既經歷

引用:
原帖由 Fabregass 於 2010-3-24 09:11 AM 發表 查看引用來源
野戰正呀! 下次拍埋片丫~
冇可能啦,,我唔敢拍呢D片/影裸照,,
驚有一日會係網上流傳...

引用:
原帖由 Wingwing621 於 2010-3-24 09:19 AM 發表 查看引用來源

完全唔影樣我覺得 ok 既

冇抹走對波上面既精,,直接戴返個bra,,
就係咁"up"住D精返屋企,,

e.....................咪痴立立囉:smile_o11:
當甜品咪乾手淨腳囉:smile_o01: :smile_o01:

我都想打下野戰,哈哈
不過無機會

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-24 09:14 AM 發表 查看引用來源
support
但對於我黎講野戰絕對唔係一個好既經歷
Dear,

bad feeling? why ar?

引用:
原帖由 Wingwing621 於 2010-3-24 09:19 AM 發表 查看引用來源

唔映樣咪得囉:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆