46 12345
上一頁下一頁
發新話題

第一次做整車仔

收藏  |  訂閱
45  10.2k

第一次做整車仔

我同女友都好忙﹐成日吾得閒行埋。性生活開始交工課形式。

有日我地行街﹐可能反工比人少完﹐心情極差又岩岩染左個MK頭+同女友呻周街講粗口。比差人逗﹐重雙手扒牆 -- 搜身﹐真係黑到無人有。我又無帶D古怪野﹐但係都磬到雙殺人。

反到屋家﹐女友見我成身火 -- 幫我波波馬沙廚背脊。係硬左但係真係無mood. 她一停我就去開左支啤酒下火。女友向我發爛﹐使吾使甘呀!

我話“你比人叫雙手扒牆丫!”

衰婆真係雙手扒牆重叫我幫拒搜﹐大佬 34“胸 疙起個36”羅。真係比拒激死﹐到左呢個位﹐我幾吾開心都吾會放棄抽水機會。從後幫拒胸馬殺廚再錫耳仔都搞左5分鐘。衰婆一味fing頭好響受甘。

重想叫我上馬。我話吾得住保持支勢。我童心起今日玩多D -- 講真我地都老夫老妻甘重來都係 “嘴﹐吹﹐插”. 我訓底扮整車仔﹐個頭係兩腿之間﹐申條俐出黎幫拒整條冷氣喉。。。係甘出水一定係有毛病呀。

鬼整呀﹐係甘旭整極都整吾好重越出越多水重有D “ee rr" 甘聲。真係好大問題 整左10幾分鐘﹐我叫拒訓底做大檢。

訓底後我先用條利試下個波有無問題。。。好幾分鐘後﹐兩邊都識硬。 安檢無問題。

問題黎喇﹐個冷氣重解甘出水。 真係要用我條7”內窺鏡搞搞先得。呢個大修足足 大半粒種先搞惦。。

整完先知要換床單 -- 濕晒!

第一次出post 打得吾好。不喜勿小﹐比丁多面我呀

第一,支持.....

哈哈, 你個post好有趣!
支持~:smile_30:

引用:
原帖由 麻煩細路 於 2010-2-25 23:11 發表
哈哈, 你個post好有趣!
支持~:smile_30:
有趣咋。。讚多少少都得掛﹐人地整車整到成面都係冷氣水

引用:
原帖由 b1nal0ng 於 2010-2-25 11:07 PM 發表 查看引用來源
我同女友都好忙﹐成日吾得閒行埋。性生活開始交工課形式。

有日我地行街﹐可能反工比人少完﹐心情極差又岩岩染左個MK頭+同女友呻周街講粗口。比差人逗﹐重雙手扒牆 -- 搜身﹐真係黑到無人有。我又無帶D古怪野﹐但 ...
haha.你一定係整車
咁最後整左D乜野?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-2-25 23:26 發表

haha.你一定係整車
咁最後整左D乜野?
唔聽書﹐博留堂﹐都話左用我條7“內窺鏡整滴水冷氣

引用:
原帖由 b1nal0ng 於 2010-2-25 11:37 PM 發表 查看引用來源
唔聽書﹐博留堂﹐都話左用我條7“內窺鏡整滴水冷氣
但係都仲漏水WOO
你好唔掂WOO

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-2-25 23:42 發表

但係都仲漏水WOO
你好唔掂WOO
人老喇﹐有時真係力不從心。整大半粒鐘係近年紀錄

你e個師傅唔得..
要進修多d先得wor....

引用:
原帖由 b1nal0ng 於 2010-2-25 11:45 PM 發表 查看引用來源
人老喇﹐有時真係力不從心。整大半粒鐘係近年紀錄
D師傅越老越唔掂
你幾歲?

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆