47 12345
上一頁下一頁
發新話題

同男朋友仔曳曳 @用口&手

收藏  |  訂閱
46  16.1k

同男朋友仔曳曳 @用口&手

今日男朋友仔上早堂, 而且又早放
所以就去左接男朋友放學, 去食LUNCH,
我地去左食MCDONALD’S, 佢個衰佬餵我食薯條,
佢個衰佬將D成條薯條塞入我個口到
仲笑我要練深喉…..

佢咁可惡, 我當然唔放過佢!
食完我同佢返房休息, 因為佢今朝好早起身, 所以返到去就上床訓啦
我背住佢訓,但隻手就伸去佢個BABY到摸佢
小BABY比我摸到好熱, 男朋友仔忍唔住捉住我隻手入佢條UNDER到直接摸小BABY
佢就不停揸我對波波,
佢個衰佬頭先咁笑我, 我點會放過佢!?
我一手捉實上下咁套….越套越快,
男朋仔話: HONEY, 錫錫佢呀…
我冇彩佢,仲CHOK得仲更加快
男朋仔忍唔住,禁停我,
我都知佢差唔多,比佢停一停,
仲到我ENJOY下?

男朋友仔伸左隻手入我條底底到,
打圈咁卒卒,好快就濕哂,
個衰佬卒到我好興奮……跟住高潮黎埋

我ENJOY完, 當然要服奉返男朋友仔啦
係我手口並用既情況下
個衰佬就係口仔射哂~~~

口爆成功:smile_o16:

good job!

點解我發現好似唔係好多男主角可以用兄弟令女人黎ge~~???

引用:
原帖由 士多啤梨糖 於 2010-2-12 12:08 AM 發表 查看引用來源
今日男朋友仔上早堂, 而且又早放
所以就去左接男朋友放學, 去食LUNCH,
我地去左食MCDONALD’S, 佢個衰佬餵我食薯條,
佢個衰佬將D成條薯條塞入我個口到
仲笑我要練深喉…..

佢咁可惡, 我當然唔放過佢!
食完我同佢返房休息, 因為佢今朝好早起身, 所以返到去就上床訓啦
我背住佢訓,但隻手就伸去佢個BABY到摸佢
小BABY比我摸到好熱, 男朋友仔忍唔住捉住我隻手入佢條UNDER到直接摸小BABY
佢就不停揸我對波波,
佢個衰佬頭先咁笑我, 我點會放過佢!?
我一手捉實上下咁套….越套越快,
男朋仔話: HONEY, 錫錫佢呀…
我冇彩佢,仲CHOK得仲更加快
男朋仔忍唔住,禁停我,
我都知佢差唔多,比佢停一停,
仲到我ENJOY下?

男朋友仔伸左隻手入我條底底到,
打圈咁卒卒,好快就濕哂,
個衰佬卒到我好興奮……跟住高潮黎埋

我ENJOY完, 當然要服奉返男朋友仔啦
係我手口並用既情況下
個衰佬就係口仔射哂~~~
你 bf 幾幼下喎

口爆左, 你呀妹點算

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-12 12:25 AM 發表 查看引用來源
點解我發現好似唔係好多男主角可以用兄弟令女人黎ge~~???
d 男主角太好, 女主角怕條仔比人搶走

引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-12 12:36 AM 發表 查看引用來源

d 男主角太好, 女主角怕條仔比人搶走
所以女仔起晒火黎幫男仔撲火????:smile_o01:

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-12 12:37 AM 發表 查看引用來源

所以女仔起晒火黎幫男仔撲火????:smile_o01:
你應該是一位好好的滅火員。

我又要爆 :smile_o02: 爆 :smile_o02:  爆 :smile_o02:

引用:
原帖由 Ice-man 於 2010-2-12 12:44 AM 發表 查看引用來源

你應該是一位好好的滅火員。
:smile_o04:

Sara 似放火多 d

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆