上一頁下一頁
發新話題

水水快仔(足浴樓上)

收藏  |  訂閱
75  16.2k

水水快仔(足浴樓上)

話說尋晚收左工一個人9流流無野做就上左水水碰下運氣睇下有無好野食,上去之前都驚過年前d囡囡會唔會返晒屋企,不過最後都係上左去.

7點幾經福田口岸上到水水見有d肚餓就去左加旺食d野,跟手就行幾步到左足浴樓上既快仔出租屋睇女,次次都係甘,人未上到去係樓梯口已經聽到d女把聲,鬼殺甘嘈好似街市甘.
上到去推門入去, 哇, 有無甘能旺場呀!!有成40-50條囡囡坐係個廳度, 全部差唔多18-23, 好young下,因太多女有d唔太敢入去,驚出唔留泥 企左係門口望一望已搵到今次既女主腳 – 嘉嘉, 大約18歲. 長長頭髮, 眼大大, 及手波走肥, 正!!完全係我杯茶…. 跟手拉拉林同佢上房開工.
上到房一齊沖涼, 好簡單甘都係例牌洗下lin頭同碌9(佢地要工作既部位), 洗完入房先奶下lin頭再吹奏一曲,唔係環保吹.所以囡囡將套套上面既油干靜至吹, 以為佢年紀輕輕唔係好識吹,原來唔係, 吹奏工夫幾到家, 可以下下深喉!!吹左一陣,ok佢就訓低, 男上女下,感覺好窄下, 唔知係唔係因為d油左所以感覺緊d. anyway, 做左一陣抱佢坐上來,交叉插,嘿嘿!! 本人覺得呢招可以深深甘插到囡囡既最深處(唔知各位ching有無同感呢?), 插到條女呱呱叫, 插左一陣最後換左9仔式從後進攻, 鳴炮收兵. 全程約十五分鐘. ok派彩走人!!
PS.林走前問佢如果mark佢出去過夜收幾錢? 佢諗左一陣答我話500, 2點前走, 只可做兩Q!! 我即刻同佢講,唔係化,上來做兩次都係300嗜, 使唔使甘很貴呀, (佢可能唔想出去過夜掛,算…..我都係問下價only.)

囡囡樣子90分, 服務 80分, 整體黎講都算唔錯.

小弟第一次出報告, 寫得唔係甘好, 請各位師兄手下留情!! 射射…..

引用:
原帖由 kensonic 於 2010-2-3 05:03 PM 發表 查看引用來源

話說尋晚收左工一個人9流流無野做就上左水水碰下運氣睇下有無好野食,上去之前都驚過年前d囡囡會唔會返晒屋企,不過最後都係上左去. 7點幾經福田口岸上到水水見有d肚餓就去左加旺食d野,跟手就行幾步到左足浴樓上既 ...
:smile_38: 水水成日都有幼齒出現啦,使鬼搵佢過夜咩:smile_40:

Thanks for report.

支持C兄咁有心, 用手機出報告, 咁長真係有排打

果然夠勇呀,呢期高危喎!

2點前走?上午or下午?

引用:
原帖由 getronics 於 2010-2-3 05:37 PM 發表 查看引用來源
支持C兄咁有心, 用手機出報告, 咁長真係有排打

我係用電腦打左先,跟住先用電話出報告,如果吾係真係打到手軟...^.^

引用:
原帖由 ha9222 於 2010-2-3 05:41 PM 發表 查看引用來源
果然夠勇呀,呢期高危喎!
都驚架...!所以係附近睇下環境先上去

引用:
原帖由 zz426438 於 2010-2-3 05:47 PM 發表 查看引用來源
2點前走?上午or下午?
吾使問一定係零晨啦,條女都癡膠線既!

師兄請問確實位置係邊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆