上一頁下一頁
發新話題

d人厚顏無恥真係激死我~~~~~ 已有結局~~ P5 #62 下戰書 p6#79有戰書結果

收藏  |  訂閱
91  20.4k

d人厚顏無恥真係激死我~~~~~ 已有結局~~ P5 #62 下戰書 p6#79有戰書結果

全部係pm內容!!

厚顏無恥既人:

我收$500/2小時~ 本身是按摩治療師, 今年30, 入行 9年~
如果以服務女仕來說, 都加入了3年, 基本上大部份女仕都非常滿意我的手藝~
有興趣嗎?

我:
人地都係一百一個鐘, 按四個鐘再送一個鐘~~~
如果加埋房錢, 搵你按四個鐘咪要成兩千五?

厚顏無恥既人:
基本上我唔會同100一小時果d比較,因為在我眼中他們就連按摩也不知道是什麼,而且好的按摩,係唔需要4小時,只要2小時也可以令你舒服加滿足,至於房租,由百多元到二百多就可以租到2小時了,不過如果還是價錢問題,那就很可惜了,因為始終我和他們是不同吧

我:
個個都係咁講, 人地永遠最衰, 自己永遠最好, 好唔好係人地比評語, 唔係自賣自誇~~~個市場價格根本就係咁樣走, 唔好同我講到自己有幾特別, 你好生意就唔洗上黎呢度搵客, 服侍女人? 妳服侍過幾多個女人呀~~~
你咁識按摩, 咁點為之舒服呢? 每個人需要都唔同, 你認為兩個鐘可以做d乜? 正式按摩就上深圳啦~~比到你咁既價錢我叫鴨仔啦~~~~
你有咩咁特別先~~~
我最高記錄按過十一個鐘, 你知唔知點解丫? 妳明白女人有幾多丫?

咩叫按摩治療師? 按摩師就按摩師, 治療師就治療師, 咩叫按摩治療師? 你有無任何文件證明你呢個「按摩治療師」既專業資格先?

等佢回覆!!!:smile_38:

ok la~ 咁你繼續享受你所享受的~ 打擾你了~
因為從字裡行間, 發覺了我們所見的世界很不同, 謝謝你的回應~

by the way, can I use some of your line to share with my people? those are very good in my teaching lesson, thanks!

點唔同? 你個世界高d? 我個世界低d? 定係你既世界天真d?

NO~~~ share WOT?  i dont want to share anything with u~~

Fine, anyway thanks for your reply!

大結局~~~~~~:smile_38:

等睇下一part..

ha ha baby cat cat
it was so funny wo
wait your next part :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

@@我想知你點按11個鐘多d~

好有趣:smile_o05:

引用:
原帖由 wildcatcat 於 20-1-2010 02:39 AM 發表 查看引用來源
全部係pm內容!!

厚顏無恥既人:
我收$500/2小時~ 本身是按摩治療師, 今年30, 入行 9年~
如果以服務女仕來說, 都加入了3年, 基本上大部份女仕都非常滿意我的手藝~
有興趣嗎?

我:
人地都係一百一個鐘, 按四個 ...
你唔係已經有個最好的?仲想再找?

等下一個精采內容.......

that guy on 9 9....

If he's so gd technique japan AV will need him la! :smile_30:

引用:
原帖由 carey_tang74 於 20-1-2010 06:00 發表 查看引用來源
@@我想知你點按11個鐘多d~
應該係訓左幾個鐘既~:smile_13:~會舒服到訓著架嘛:smile_40:

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-1-20 10:02 AM 發表 查看引用來源

應該係訓左幾個鐘既~:smile_13:~會舒服到訓著架嘛:smile_40:
你估係你咩..懶訓豬:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆