上一頁下一頁
發新話題

我朋友痴咗線

收藏  |  訂閱
65  9.8k

我朋友痴咗線

我同我朋友都係20出頭,大家都明呢個年紀精氣旺盛ga la
早期同佢去北京旅行,去到佢話不如去叫雞
我好suprise,因為平時佢好斯文,無拿拿同我講話佢日日打3次飛機都唔攰,想搵條女插下
我就無乜所謂ge, 還掂又未試過, why not??

好la, 去到間桑拿,人地經理走埋黎招呼,佢先同我講話都係唔叫雞, 話過唔到自己個關
x拿星,我當堂個心好似想標出黎, 山長水遠上網search先搵到桑拿, 而家黎到又縮沙
我地企係門口,我同經理講一陣先搵返佢
個時其實我係好想試吓,當見識吓,有乜好怕
經過成20分鐘游說, 我朋友終於肯la

咁個晚玩完返到酒店, 佢突然好驚,話條女無帶套同佢hj, 話好驚有性病
之後又不停問我有帶套同條女做,會唔會有aids
跟住個幾日,佢都話好驚
我點講好難中招,佢都仲

返到hk,過咗成個月,佢啱啱話佢講咗俾佢父母知,仲睇埋醫生,冇咩事:smile_27:
又話之後要check HIV

唉,唔知點講好,我又識佢父母
而家好似我帶坏咗佢:smile_42:

引用:
原帖由 江山如此多蚊 於 11-1-2010 00:50 發表 查看引用來源
我同我朋友都係20出頭,大家都明呢個年紀精氣旺盛ga la
早期同佢去北京旅行,去到佢話不如去叫雞
我好suprise,因為平時佢好斯文,無拿拿同我講話佢日日打3次飛機都唔攰,想搵條女插下
我就無乜所謂ge, 還 ...
你地應該識番個女朋友,而唔係叫雞!

引用:
原帖由 encorelamlam 於 2010-1-11 12:55 AM 發表

識番個女朋友做咩:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 encorelamlam 於 2010-1-11 12:55 AM 發表 查看引用來源

我之前都有,但分咗手
感情ge野好難想有就有

回覆 1# 的帖子

同佢父母傾吓囉 !!! :smile_53:

引用:
原帖由 Happy_Forever 於 2010-1-11 01:01 AM 發表 查看引用來源
同佢父母傾吓囉 !!! :smile_53:
有咩好傾?

唉,家下 D 年青人真係:smile_39: !小弟拾幾歲都去 macau 叫G 破處啦,叫你朋友去睇心理医生吧啦!:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-1-11 00:57 發表 查看引用來源

識番個女朋友做咩:smile_41: :smile_41:  
搞下衛生貢囖

樓主個朋友好安全呀

你朋友好過癮:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆