48 12345
上一頁下一頁
發新話題

第一次(part2#22)

收藏  |  訂閱
47  14.2k

第一次(part2#22)

小弟第一次玩成人forum
呢度好正好多靚女好多report
珍妮姐姐話小弟上個post太短
咁我都出返個report啦
小弟文筆唔好又打字慢唔好見怪...

我o既第一次o係半年前左右
對像係我第一個女友(叫佢L先)
L係台灣人黎o既 o係台灣o既online game識
細細粒 有d小肥 有前有後...
咁舊年7月佢黎香港搵我
但係我因為o岩o岩返新工請唔到假搵佢
所以叫左我同L o既一個fd陪佢先
我成12點先收工 跟住就立即仆去佢住間酒店搵佢
佢一打開門 見到佢著住見恤衫+skinny jeans
身材好到呢...
一坐o係佢張床度我地就攬埋一齊...傾計...
對話內容都係不外呼d好掛住你呀之類o個d
跟住我地互望對方 開始錫起上黎
起初只係咀仔輕輕力掂o下
跟住就車起上黎
第一次同人車 感覺好正
吸對方o既咀 又同佢條利打o下交 口水交流
感覺好正好興奮
車車o下我隻手開始唔安份
伸手去打開佢件恤衫d扭
見到佢個喱士爸爸
好大好正 我伸手去撫摸o下
點知個喱士爸爸都幾厚
摸落去冇咩感覺...
跟住L開我食左野未 我話未呀
咁不如食d野先 順俾買d野
係wo 仲未買dom wo
於是我地就去左食宵夜+去"買d野"
(待續)

唔好意思各位
小弟要準備返工啦:smile_27:
part2返黎再post:smile_13:

引用:
原帖由 water1823 於 2010-1-3 03:11 PM 發表 查看引用來源
唔好意思各位
小弟要準備返工啦:smile_27:
part2返黎再post:smile_13:
等你!!!

wait............:smile_o10:

waiting for you pls, go ahead !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有新意 :smile_40:

下次打晒先post上黎麻...

引用:
原帖由 water1823 於 2010-1-3 03:09 PM 發表 查看引用來源
小弟第一次玩成人forum
呢度好正好多靚女好多report
珍妮姐姐話小弟上個post太短
咁我都出返個report啦
小弟文筆唔好又打字慢唔好見怪...

我o既第一次o係半年前左右
對像係我第一個女友(叫佢L先 ...
下次醒啲喇!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

支持:smile_o05:

等你!!!:smile_o05:

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆