上一頁下一頁
發新話題

中山友飯局

收藏  |  訂閱
1.5k  38.7k

中山友飯局

中山友飯局

新一年祝各位版主,師兄,新年進步!

在2010 一月二十二日,中山飯堂舉行一個飯局,
然後南下唱 K。
有興趣知到詳情既朋友可以PM 小弟

截止報名:20/01/10
名額有限,不設加位

活動只限於版友網聚性質不涉及商業性質或收取行益活動。

另外請各團友只可吹水不要淋花,否則………
可以參考

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7854369&extra=page%3D1

多謝合作!

插返野先

去唔倒

各位新年進步.........:smile_38:

辛苦晒呀

遊俠 :smile_35:

引用:
原帖由 晚年遊俠 於 2010-1-3 12:32 PM 發表
各位新年進步.........:smile_38:
新年快樂呀....遊俠:smile_38: :smile_38:

剛啱床晚比版主封咗POST:smile_42:

你就出現喇

有返個家吹下水:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-1-3 12:33 PM 發表 查看引用來源
辛苦晒呀

遊俠 :smile_35:
唔好槓講.....為淫民服務:smile_30:

新人士新地方喎:smile_o01: 人冇新....番兩腳呢:smile_o13: :smile_o13:

按埋推薦喇:smile_o12:

引用:
原帖由 hohahe 於 2010-1-3 12:36 PM 發表
新人士新地方喎:smile_o01: 人冇新....番兩腳呢:smile_o13: :smile_o13:
你化過第二個妝出嚟囉:smile_o01: :smile_o03:

引用:
原帖由 hohahe 於 2010-1-3 12:36 PM 發表
翠翠:我簽名條女電唔電呀:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆