上一頁下一頁
發新話題

CP Mei 寶 易發曰

收藏  |  訂閱
103  10.7k

CP Mei 寶 易發曰

小弟呢個月試左三次呢個MM
岩岩發現另一網站有呢個MM包膠
雖然有少部份跨張左少少
(或者小弟無人地咁好彩啦)
但都有95%真
同大家推介一下
(以下乃引述人家包膠)

常平Mei 寶 #281(茅相報告)
小弟呢兩三個月試左CP同CA至少十個我港燦既熱門sauna
個人覺得常平Mei 寶最好 (20/12去既)
D 未上鐘MM坐晒係大廳(超市)
一目了然
好過走秀(浪費時間)或入房選(每次數量有限,多睇幾轉又怕d經理唔開心)
另外XXX既妹(XXX果日唔得閒)非常好
陪小弟等車傾計(成15分鐘)

MM我係30幾個中5秒內選中
佢話我黎時佢坐低未夠半分鐘(岩岩落鐘)
之後已經有三個舊客book好(XXX 妹妹證實佢非常旺鐘)
小弟超好運可以遇到佢
樣靚身材好
人瘦波大(34D/E) – 未摸仲有d驚係僭建
最難得既係服務唔偷懶
下下落力深喉
每下去到最盡
小弟20-25分鐘俾佢吹爆左
師兄們可能覺得不外如是
甚至水準以下
但小弟生平係ML前最少俾兩至三百個MM嘗試吹爆
但係4日前呢方面仲係”處”
終於俾左隻”豬”281
其它項目又努力做得最好
笑容又好
仲可以濕茄
全程初戀女友feel
爽到小弟同小弟既小弟弟不得了

小弟一定翻啅#281
亦肯定提早同XXX預訂
小弟唔相信自己會好彩到一生人中兩次六合彩
下次walk-in 點仲會咁好彩?

茅相報告完畢
掌聲鼓勵免喇
留言支持一下已夠
睇下有幾個好運既師兄可以有緣同小弟做個襟兄弟

any photo support?:smile_o06:

引用:
原帖由 半邊燒鵝比 於 2009-12-30 11:01 PM 發表 查看引用來源
any photo support?:smile_o06:
試過唔好既話
記住入黎小爆小弟:smile_34:

引用:
原帖由 PhilChia 於 2009-12-30 11:03 PM 發表 查看引用來源

試過唔好既話
記住入黎小爆小弟:smile_34:
願你從心所慾 !:smile_04: :smile_04: :smile_04:

多謝美B包膠.....吹得咁勁....真係要試試啦

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-12-30 11:11 PM 發表 查看引用來源
多謝美B包膠.....吹得咁勁....真係要試試啦
小弟會用"sauna極品"黎形容呢個MM

引用:
原帖由 PhilChia 於 2009-12-30 23:13 發表

小弟會用"sauna極品"黎形容呢個MM
\

連 ching 你都講到咁堅,唔試咪走宝!:smile_o10:

引用:
原帖由 billy0595 於 2009-12-30 11:20 PM 發表 查看引用來源
\

連 ching 你都講到咁堅,唔試咪走宝!:smile_o10:
billy 哥試過唔滿意既話
小弟私人俾返女女服務費

引用:
原帖由 PhilChia 於 2009-12-30 23:22 發表

billy 哥試過唔滿意既話
小弟私人俾返女女服務費
好兄弟:smile_o12: 不過下次有呢 D 正嘢,剩係話我知好啦:smile_o05: 費事排隊嘛!

引用:
原帖由 billy0595 於 2009-12-30 11:24 PM 發表 查看引用來源

好兄弟:smile_o12: 不過下次有呢 D 正嘢,剩係話我知好啦:smile_o05: 費事排隊嘛!
師兄講得好.....冇錯冇錯....Chia兄有乜其他好野PM我吧:smile_44: ....太旺好難BOOK嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆