樟木頭SN+清溪SN

收藏  |  訂閱
36  6.4k

樟木頭SN+清溪SN

最近11月尾去過4. 申刀會,樟木頭火車站行10min,酒店上3樓

(walk in) 房費198  訂房費 178(pk 經理說打給她平下次$20所以我估$178)

行4,5,6 要了1個500(選妃時每次3個,我覺得太少了,不合心水有要等第(1min 左右)

先來音樂,女女跳舞,跳完上套1Q,洗澡後回床iso(blow job,毒龍凡波推.......),再1Q收工

評價:女女7/10
       服務7/10
       環境8/10

Total 198+500=$698人民幣

雖然全部70分,但覺得不太好,去多1次沒進步便不去了(經理說下次給我介紹1個更好的)

18/12/09去了清溪(樟木頭搭$50車)中1間sn
       服務9/10(因為女女超熱情,可口爆,我超喜歡)
       環境6/10
環境ok,but有1種怪味,所以俾6分

訂房費 88(before 18:00 )(MM消費 分400元和500元兩種 )

交通   (hk火車35+樟木頭火車35+50)x2= 240
total 88+400=488人民幣

多謝...但現在好多場都免房費啦

thanks for sharing

CHING, 點解唔去火車站對面花遠, 又近, 女女質素又好D, 雖然服務唔夠新刀會咁正, 不過唔會差好遠, 以前就去開新刀會, 不過女女唔得越來越, 仲有我而家去親花遠都免房費啦, 囡囡有500,600.

thank you simple report

現在好多場都免房費啦

引用:
原帖由 常平葉問 於 2009-12-27 09:06 PM 發表 查看引用來源
CHING, 點解唔去火車站對面花遠, 又近, 女女質素又好D, 雖然服務唔夠新刀會咁正, 不過唔會差好遠, 以前就去開新刀會, 不過女女唔得越來越, 仲有我而家去親花遠都免房費啦, 囡囡有500,600.
系呀, 花還好似比申刀會正

引用:
原帖由 funny2006 於 2009-12-27 09:34 PM 發表 查看引用來源

系呀, 花還好似比申刀會正
花遠而家係我SN的主場:smile_o12:

引用:
原帖由 常平葉問 於 2009-12-27 09:37 PM 發表 查看引用來源

花遠而家係我SN的主場:smile_o12:
ok 下次我也去花園試一下

引用:
原帖由 greencentury 於 2009-12-27 08:33 PM 發表 查看引用來源
最近11月尾去過4. 新都會,樟木頭火車站行10min,酒店上3樓

(walk in) 房費198  訂房費 178(pk 經理說打給她平下次$20所以我估$178)

行4,5,6 要了1個500(選妃時每次3個,我覺得太少了,不合心水有要等第(1min 左右)

先來音樂,女女跳舞,跳完上套1Q,洗澡後回床iso(blow job,毒龍凡波推.......),再1Q收工

服務7/10
       環境8/10

Total 198+500=$698人民幣

雖然全部70分,但覺得不太好,去多1次沒進步便不去了(經理說下次給我介紹1個更好的)

18/12/09去了清溪(樟木頭搭$50車)中1間sn
       服務9/10(因為女女超熱情,可口爆,我超喜歡)
       環境6/10
環境ok,but有1種怪味,所以俾6分

訂房費 88(before 18:00 )(MM消費 分400元和500元兩種 )

交通   (hk火車35+樟木頭火車35+50)x2= 240
total 88+400=488人民幣

賣廣告牙 ?!!

前往最後回覆