上一頁下一頁
發新話題

男人最(9)痛的報告

收藏  |  訂閱
57  4.8k

男人最(9)痛的報告

各位發夢王其實你地成日話響常仔玩得好開心,係咪吹水架?:smile_22:

其實我上大陸叫雞都叫左好多年,可以話係叫雞高手,但係我真係唔lun明,點解依度咁多人話響常仔玩得好開心,咁點解我就次次瀨野架?你地係咪吹水?:smile_22:

去親常仔k場,搵親d臭雞過夜,佢地次lun次都水9我唔過夜,唔lun係話唔舒服,就話大姨媽響個西道就快出黎,有一個重lun串,佢同我講佢係做清潔的:smile_22:

佢地係咪傻lun左,有錢都唔搵,d臭雞係咪個lun個有雞流感,燒到個腦壞lun左?:smile_22:

你唔識取悅佢地:smile_o01:

引用:
原帖由 深圳全球通 於 2009-12-7 11:54 PM 發表 查看引用來源
AGREE, 雖然佢地為錢, 但係都想做得開心D

師兄, 小弟係cp玩左唔耐都係7年多d, 平均一星期3晚度啦(唔計話攪團呢幾個月), 但真係無咩遇見你講既例子, 不過有個建議就係去相熟既場囉, 或者相熟既mami安排, 如果mami有交帶落比d女, d女好少敢玩野既

ps.倉女例外,因為好多都係幫女多個幫客

引用:
原帖由 深圳全球通 於 2009-12-7 11:54 PM 發表 查看引用來源
細佬,你第一日出來玩呀?取佢老尾,我依家無比錢架?收得我錢更係佢d臭西取悅我啦:smile_22:

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-12-7 11:58 PM 發表 查看引用來源

AGREE, 雖然佢地為錢, 但係都想做得開心D
傻lun左呀...佢無收錢架?我比錢吊佢,重要我吊得佢開心舒服呀,依家我黎比錢做鴨呀?:smile_22:

我比錢尋開心,佢老尾重要我瀨佢西令佢開心?佢地真係好有問題(雖然我都好想瀨):smile_22:

回覆 1# 的帖子

同啲雞頭講明咪少啲出事囉 !!! :smile_03:

你生花栁生到出晒面, 賺你幾百蚊都唔够睇醫生啦 !

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-12-7 11:58 PM 發表 查看引用來源
師兄, 小弟係cp玩左唔耐都係7年多d, 平均一星期3晚度啦(唔計話攪團呢幾個月), 但真係無咩遇見你講既例子, 不過有個建議就係去相熟既場囉, 或者相熟既mami安排, 如果mami有交帶落比d女, d女好少敢玩野既

ps.倉女例外,因為好多都係幫女多個幫客
無遇見我講既例子?我就唔信囉,我10次9次都係咁,次lun次都比個借口我,佢地好野呀,坐都唔坐我,咁又唔算放我飛機,我點投訴呀:smile_22:

有幾次d 媽咪迫d女坐我,之後d女喊lun晒,痴lun線,都唔知佢地喊乜能:smile_22:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-12-8 12:13 AM 發表 查看引用來源
同啲雞頭講明咪少啲出事囉 !!! :smile_03:
問題係佢地坐都唔坐我,講明乜先?:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆