上一頁下一頁
發新話題

12月25.剩蛋節.LV酒吧 遊戲加抽獎狂歡夜團.

收藏  |  訂閱
397  16.6k

12月25.剩蛋節.LV酒吧 遊戲加抽獎狂歡夜團.

12月25.剩蛋節.LV酒吧遊戲加抽獎酒吧狂歡夜團.
時間:10時後(本小姐十點收工.:smile_30: )

十點半入場.:smile_o13:

地點V酒吧

(人民南路發展中心旁LV酒吧也就是廣信酒店對面金光華隔離.)

(豬骨力酒吧:東門靠近地鐵站附近.)

費用:費用方面請PM我通知.:smile_o15:

止報名:12月25日晚上十點.

報名注意事項:
1) 可以PM方法或致電聯絡本人
2) 報名時請留下香港/大陸聯絡電話,姓名
3) 請報名的團友十一點前准時入場.
4)放飛機著將永遠黑名單.

特別注意:如給假錢,假一陪十.:smile_o01:

平安夜剩蛋價格跟當晚酒吧是否加價再另外通知.

平安夜/剩蛋節連玩兩晚.玩遊戲加抽獎,男仔中獎當晚免團費.:smile_o05:

好悶拿個第一:smile_04:

推.................:smile_o10:

咁我第2 咯~~
:smile_o12:
原來巳經第3了...

引用:
原帖由 ktwong2457 於 2009-12-1 06:18 PM 發表
推.................:smile_o10:
就得一個推字啊

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-1 06:19 PM 發表 查看引用來源

就得一個推字啊
你叫我推嘛,咪得個推字囉.........:smile_o05:

引用:
原帖由 kei210 於 2009-12-1 06:19 PM 發表
咁我第2 咯~~
:smile_o12:
原來巳經第3了...
我吳知邊個打邊個了,呢度,

係你老人家,,
失憶了啦.:smile_o05:

引用:
原帖由 ktwong2457 於 2009-12-1 06:21 PM 發表

你叫我推嘛,咪得個推字囉.........:smile_o05:
好耐無搞, 吳知有無人來呀.:')

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-1 06:21 PM 發表 查看引用來源

我吳知邊個打邊個了,呢度,
成個東字都唔知.....:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆