46 12345
上一頁下一頁
發新話題

21-11-09陽剛酒店唔滿意之旅 老友同行記+偷影朦胧相片

收藏  |  訂閱
45  5.7k

21-11-09陽剛酒店唔滿意之旅 老友同行記+偷影朦胧相片

星期六7:15兩條友去,沖完涼響大廳mark囡,特登介紹@!號比我老友,點知8點有call,要等個幾鍾,老友唔制,唯有揀其它技師
可能天氣凍,絲襪部長無佐,都著翻長褲
我就揀@*號,老友(^號,事後證明佢非常惦..
今次就無o甘好彩喇,條囡都o系例牌服務,p1力度唔得:smile_39:,推油無推到pp,有用鹽袋,話有去濕作用(去咸濕)
到前面時不斷瀨 我lin,好濕..今次比較長時間:smile_42:,我不停揸佢對波,差d扯斷佢對bar..:smile_15:
....
.......
出去之後交流心得,我個技師好普通:'),佢果個就非常好,而且o系pinklin tim..,仲有小小驚喜:smile_47:
下次我都要搵佢
28號有catwalk 睇,到時會再黎,老友話一定要mark到@!號
祝佢成功喇/.

附張偷影相,唔敢開閃光,所以有少少蒙蒙,but都驚驚地架(驚囡囡發現),支持下喇..

多謝師兄陽剛酒店唔滿意之旅包交

你topic又話唔滿意 ... 但又講到你朋友mark的女女好掂

引用:
原帖由 我不是新人 於 2009-11-23 12:17 PM 發表 查看引用來源
你topic又話唔滿意 ... 但又講到你朋友mark的女女好掂
正因為佢果件正過我尼件,so..o系我唔滿意

引用:
原帖由 茶裏王 於 2009-11-23 12:23 PM 發表 查看引用來源

正因為佢果件正過我尼件,so..o系我唔滿意
原來咁撚樣 ...

終於有個插芺仔集團既報告

引用:
原帖由 我不是新人 於 2009-11-23 12:36 PM 發表 查看引用來源

原來咁撚樣 ...

終於有個插芺仔集團既報告
o系覺得老友條囡比我尼件正先唔平衡ma

回覆 1# 的帖子

揸爆佢就啱架喇 !!!

引用:
原帖由 茶裏王 於 2009-11-23 11:42 AM 發表
星期六7:15兩條友去,沖完涼響大廳mark囡,特登介紹@!號比我老友,點知8點有call,要等個幾鍾,老友唔制,唯有揀其它技師
可能天氣凍,絲襪部長無佐,都著翻長褲
我就揀@*號,老友(^號,事後證明佢非常惦..
今次就無o甘好 ...
支持就一定支持, 但真係睇唔到啲乜囉師兄 !

支持有相報告:smile_o12:

但係

張相有 d 恐怖:smile_o05:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-23 01:09 PM 發表 查看引用來源
支持有相報告:smile_o12:

但係

張相有 d 恐怖:smile_o05:
o下..背影wor..燈光太暗喇~~
邊度會有d囡擺晒post比你影架..

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆