42 12345
上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......11月6日五月瓜又選秀

收藏  |  訂閱
41  2.3k

COPY手記.......11月6日五月瓜又選秀

116  五月瓜又選秀
今日因為公事,搞到要遲左半粒鐘,兩位新團友,真系唔好意思!
其中一位仲系從未到過CP,咁就系和諧號上,比我系咁水佢黎玩多D啦,好啦,到左老麥,萬宜架車已經系到靜候多時,因為已經69,真系驚花街剩翻D賣剩蔗。
一落車,即刻一支箭標入花街,好彩都仲有D渣拿,新團友即時食指大動,各人都搵到好野,新人仲聽我提議,搵多件坐台,睇下邊個服持好,到時再二選其一。
其時偷跳部隊又到埋,又系夾兩件玩下,佢仲利害,一搵到囡,就即時要囉房做野,仲要話先後次序咁食兩件,又系重覆上次個動作,佩服!
點解佢咁趕,因為佢食完兩件,就即晚返港交人,所以連酒都唔飲,做野為主,要系4個小時內完成執兩件囡任務喎。
有無覺得D媽咪仲索過囡,因為系五月瓜真系見到好多靚媽咪,佢地入黎打招呼時,真系受團友們歡迎,點解而家D媽咪咁後生架?點會生出咁多靚囡囡既?
各人有晒著落,咁就拉隊去食飯,又系去左我地既飯堂,食飽飽每人30蚊,餐後就慢步回塘,各人就懷著興奮心情翻K場啦。
咁就系都系個隻,飲酒唱K,下刪幾十字,呢期五月瓜原來又搞選秀,又系搵老襯買花圈,唔系拜山,系送比自已有份行天橋既囡囡,真系揀到呢D囡,唔送又唔系,送呢又唔見幾舊油。
咁系我地K房,打開個後門,就可以飽覽大廳表演,真系做到足不出戶,就能盡窺全豹,呢間K房又近舞台,房間又超大,真系再坐多十個八個都得,不過部電腦就神神地,開唔到機上網,呢點真系未能周全。
好啦,到尾段去食宵夜,已有一半人話眼訓唔去,咁就唯有拉住D殘餘部隊,走埋下半場啦。

又話打風?:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-11-7 12:00 PM 發表 查看引用來源
又話打風?:smile_14: :smile_14: :smile_14:  
系呀,打台風要等夏天囉!:smile_04:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-7 12:08 PM 發表 查看引用來源
系呀,打台風要等夏天囉!:smile_04:
聽番嚟啫!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

就算打緊台風都要吃飯既。:smile_30:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-11-7 12:11 PM 發表 查看引用來源
聽番嚟啫!:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
道聽途說吧,以鵝傳鵝,可能有d會查,不過我地去大場,有事一定通知!:smile_46:

回覆 1# 的帖子

馬照跑 ... 雞照叫 !!!

支持團長報告:smile_o12:

最衰我有事黎唔到啦 :smile_o03:

團長演茶未呀:smile_38:

[quote]原帖由 CP-COPY 於 2009-11-7 12:08 PM 發表

上咗房, 只怕地震, 唔使理打風!

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆