上一頁下一頁
發新話題

我偷偷看~~偷偷望

收藏  |  訂閱
59  14.8k

我偷偷看~~偷偷望

我公司d 同事不嬲都係casual wear 番工

今日有個男同事唔知放工去邊呢~~著得鬼死咁史正咁番工~~

恤衫+西褲~~知佢平時有做開gym, 但平時見佢著t-shirt 都唔覺有咩睇頭

至多有時佢著牛仔褲會醒下條kelvin cal仔vin 底褲邊比我養下眼~

但今日見佢著個件恤衫,唔知係咪比較貼身呢, 凸顯到佢o既胸肌出黎, 線條好鬼正呀

睇到我眼甘甘, 又唔敢明目張膽咁望wo~~要偷偷望~~~

真係好想除左佢件衫,,,比我篤下佢個胸肌~~~

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-10-31 02:27 PM 發表 查看引用來源
我公司d 同事不嬲都係casual wear 番工

今日有個男同事唔知放工去邊呢~~著得鬼死咁史正咁番工~~

恤衫+西褲~~知佢平時有做開gym, 但平時見佢著t-shirt 都唔覺有咩睇頭

至多有時佢著牛仔褲會醒下條kelvin cal ...
:smile_o01: 行過去摸下呀麻

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-10-31 02:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 行過去摸下呀麻
唔可以比人知道我咁喉kum o家ma!~~

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-10-31 02:33 PM 發表 查看引用來源

唔可以比人知道我咁喉kum o家ma!~~
:smile_o10: 妳唔識拿住d野行到佢面前當自己失平衡既咩

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-10-31 02:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 妳唔識拿住d野行到佢面前當自己失平衡既咩
我今日踢拖番工呀~~唔係著斗0 踭丫~~
好難冇啦啦失平衡~~呵呵

你好爹甘问佢:哥哥仔.....可唔可以给我篤下你:smile_o06:

你想食左人地jar 掛:smile_40:

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-10-31 02:37 PM 發表 查看引用來源

我今日踢拖番工呀~~唔係著斗0 踭丫~~
好難冇啦啦失平衡~~呵呵
:smile_o11: 有技巧既話拖鞋仲易呀:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-10-31 02:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 有技巧既話拖鞋仲易呀:smile_o13: :smile_o13:
好高難度wo!!~~~
有冇師姐可以教下我~~~hahaha

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-10-31 03:00 PM 發表 查看引用來源

好高難度wo!!~~~
有冇師姐可以教下我~~~hahaha
你都係想引佢留意你姐:smile_o05: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆