上一頁下一頁
發新話題

愛紗 雪怡....[影樓]

收藏  |  訂閱
66  13.4k

愛紗 雪怡....[影樓]

今日約咗個朋友去咗做model影相 上到影樓 咁我同我朋友就各自去更衣室換衫啦
換完衫咁我就將D著離嘅衫放系更衣室個箱度 有D就掛咗糸衣架度 咁就出咗去影相喇
當影完第一part之後咁我就照舊入返去更衣室換衫啦因為有件衫系可以著返
咁我就系個箱到揾喇…. 揾揾下發現….e…. 唔見咗我對絲襪嘅…??? 明明放咗系度架..???? 揾來揾去都冇咗嘅咁因為時間關係咁我都冇揾喇就出咗去計續影相啦咁影完晒之後咁就返返更衣室換返D衫啦…. 咁我再揾下對絲襪啦點知比我系個箱後面揾反對絲襪其怪頭先揾果時都冇架..??咁我就拎返起佢啦但發現對絲襪上面有D白色嘅精系上面.. 果刻真系嬲到我……有冇搞錯呀邊個呀….?? 咁我走去同我個女仔朋友講
我朋友都O咗嘴…. 咁多人都唔知邊個????

ohhhh...好核突呀....

what?:smile_o04:

你無著番呀嘛

哈哈.... 點解你成日都有人留低D " 野" O係你度O既...:smile_30:
不過D人真係好變態.... :smile_27:
引用:
原帖由 sexy_baby2009 於 2009-10-19 02:03 PM 發表 查看引用來源
今日約咗個朋友去咗做model影相 上到影樓 咁我同我朋友就各自去更衣室換衫啦
換完衫咁我就將D著離嘅衫放系更衣室個箱度 有D就掛咗糸衣架度 咁就出咗去影相喇…
當影完第一part之後 ...

=.=唔係掛 咁樣都得 掉左佢啦

報警拿D野去驗

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-19 02:14 PM 發表 查看引用來源
你無著番呀嘛
當然冇著返啦.....

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2009-10-19 02:16 PM 發表 查看引用來源
哈哈.... 點解你成日都有人留低D " 野" O係你度O既...:smile_30:
不過D人真係好變態.... :smile_27:
我男友都話e個世界真系咩人都有...

係囉.. 我記得早一排好似有單新聞.. 話有個男人O係地鐵裡面... 做左D差唔多O既野..:smile_o08:
引用:
原帖由 sexy_baby2009 於 2009-10-19 02:32 PM 發表 查看引用來源

我男友都話e個世界真系咩人都有...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆