急..有冇師兄熟廣州酒店??

收藏  |  訂閱
12  977

急..有冇師兄熟廣州酒店??

............................................................

引用:
原帖由 nick886 於 2009-10-17 01:20 PM 發表 查看引用來源
本人24號會上廣州,...想住近北京路附近既酒店,...
但問題係聽聞而家果邊酒店價錢好費,...平時都係100幾...
而家好似要400多,..請問有冇人知道近北京路附近既酒店資料....
其實我地上左大陸網睇過啲酒店都係 ...
廣州大厦

[.............................................

廣交會期間不如在骨場過夜算了.:smile_45:

引用:
原帖由 nick886 於 2009-10-17 01:32 PM 發表 查看引用來源

真定假?妳得個名?有冇電話?比名我都冇用...要街名
我要定酒店,...大家唔好玩我
廣州大厦座於北京路,靚過好多嘅四星級酒店
唔方便Post電話,可於過羅湖,皇崗過關後响捷旅訂...平好多
酒店,又要平,咪訂7day連鎖酒店lor....係甘:smile_15:

引用:
原帖由 nick886 於 2009-10-17 01:32 PM 發表 查看引用來源

真定假?妳得個名?有冇電話?比名我都冇用...要街名
我要定酒店,...大家唔好玩我
挑,又係呢d人

返大陸俾個地址你,咪又係搭的士

大陸有幾多地方有門牌架

仲要話人玩你:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 nick886 於 2009-10-17 01:20 PM 發表 查看引用來源
本人24號會上廣州,...想住近北京路附近既酒店,...
但問題係聽聞而家果邊酒店價錢好費,...平時都係100幾...
而家好似要400多,..請問有冇人知道近北京路附近既酒店資料....
其實我地上左大陸網睇過啲酒店都係 ...
呢幾日係秋交會
過左就好平
你去中旅訂
唔係最好咩
...

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2009-10-17 02:43 PM 發表 查看引用來源

挑,又係呢d人

返大陸俾個地址你,咪又係搭的士

大陸有幾多地方有門牌架

仲要話人玩你:smile_27: :smile_27:  
妳估我好似妳去叫雞,..我係去做正經咁....
都唔知咩人黎,又唔係幫人仲係道話人
我幾時話要門牌,你到低識唔識字,..理解好差,.....
你知唔知廣州掙係北京路一條街就好多酒店
我未去過都知啦,....估唔到諗住問人野,...會比人咁唔禮物對代

引用:
原帖由 特區蟲蟲 於 2009-10-17 06:53 PM 發表 查看引用來源

呢幾日係秋交會
過左就好平
你去中旅訂
唔係最好咩
...
要600幾一晚

引用:
原帖由 nick886 於 2009-10-18 01:04 PM 發表 查看引用來源

妳估我好似妳去叫雞,..我係去做正經咁....
都唔知咩人黎,又唔係幫人仲係道話人
我幾時話要門牌,你到低識唔識字,..理解好差,.....
你知唔知廣州掙係北京路一條街就好多酒店
我未去過都知啦,....估唔到諗住問人野 ...
哈哈,呢個香港淨係得你一個上去做野,真巴閉

有師兄#2答左你

你係#3點話人呢,有幾好禮貌呢

係人都知北京路好多酒店,人地咪答左廣州大厦囉

甘你又做咩要話人無答你呢

唔通你認為係廣州d的士佬唔識去廣州大厦呢

究竟你係無知定係以為問野大x晒呢???:smile_30:

前往最後回覆