無端端玩肛交...

收藏  |  訂閱
9  1.1k

無端端玩肛交...

有無女仔會enjoy玩后庭?
自問我完全沒有黎個喜好,
每次只會覺得好怪,同好唔舒服,下面會勁痛....
BF差不多每次無端端插入來,個下野超痛....
過后兩三日個屎眼硬系怪怪地,唔自在...
如果系個邊射會唔會有可能生B????

:smile_o08: 唔會:smile_o13:

引用:
原帖由 mis_landy 於 2009-9-22 06:41 PM 發表 查看引用來源
如果系個邊射會唔會有可能 ...
你唔鐘意或者唔想可以同你bf講, 造愛要大家都享受, 唔可以唔埋對方感受:smile_o13:

引用:
原帖由 mis_landy 於 2009-9-22 06:41 PM 發表 查看引用來源
如果系個邊射會唔會有可能 ...
梗係有女仔enjoy玩後欄,震股妺---井未飽不時引仔插佢,大聲淫叫,仲一次 俾人連插好多下:smile_o01:

有時佢整到我興合合時我好enjoy同佢做,
佢一吉入黎我已經話好痛,但我唔覺得佢有理過我感受...:smile_o08: :smile_o08:
有次仲話我個度好窄,好舒服,話個度先好玩//////叫我忍下....

回覆 4# 的帖子

我只會覺得痛》》》》:smile_o03:

引用:
原帖由 mis_landy 於 2009-9-22 06:50 PM 發表 查看引用來源
有時佢整到我興合合時我好enjoy同佢做,
佢一吉入黎我已經話好痛,但我唔覺得佢有理過我感受...:smile_o08: :smile_o08:
有次仲話我個度好窄,好舒服,話個度先好玩//////叫我忍下....
:smile_o04: :smile_o04: 咁都得, 咪鬼同佢做啦, 一係就約法三章,事先講明

回覆 7# 的帖子

i willl.........——。-佢講過話前面做容易有BB,但后面就唔會....
所以我上黎問下....

引用:
原帖由 mis_landy 於 2009-9-22 07:00 PM 發表 查看引用來源
i willl.........——。-佢講過話前面做容易有BB,但后面就唔會....
所以我上黎問下....
用套咪得囉:smile_o13:

引用:
原帖由 mis_landy 於 2009-9-22 06:51 PM 發表 查看引用來源
我只會覺得痛》》》》:smile_o03:
甘妳好少俾人玩后庭?:smile_41: :smile_35:

前往最後回覆