請問各位ching, 羅湖邊間桑拿係大飛埸, 有一條龍式服務??

收藏  |  訂閱
19  2.1k

請問各位ching, 羅湖邊間桑拿係大飛埸, 有一條龍式服務??

小弟想試下d有一條龍服務e桑拿, 但又唔知地歲步, 有邊間好介紹?
收費又如何? 另外依家去安唔安全??

引用:
原帖由 crazy_fuker 於 2009-9-19 01:43 AM 發表 查看引用來源
小弟想試下d有一條龍服務e桑拿, 但又唔知地歲步, 有邊間好介紹?
收費又如何? 另外依家去安唔安全??
咩叫 大飛場?!唔明
咩一條龍式服務e桑拿?!
而家好多桑拿場也不只�涼
也有美容、修甲、麻雀房、仲有茶樓點心食!是指這些一條龍嗎?!
咁多服務做 四五百左右吧
去 d 大場 應也安全吧,明碼實價的

係囉...c-hing...咩叫大飛場呀...我都想知呀...:smile_30: :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 孟波 於 2009-9-20 01:05 AM 發表 查看引用來源
係囉...c-hing...咩叫大飛場呀...我都想知呀...:smile_30: :smile_30: :smile_38:
除左幫你起機, 同你ML埋

引用:
原帖由 孟波 於 2009-9-20 01:05 AM 發表 查看引用來源
同你ML埋

咁幾錢?
有咩advice?

去皇室假期问啦.................. 应该全套服务做齐。
唔使问地址,出关口有车接送。好方便。碌卡都得!

咩大場先..........?有酒樓.......波樓........機舖.....果D?

引用:
原帖由 lwan9357 於 2009-9-29 01:02 AM 發表 查看引用來源
咩大場先..........?有酒樓.......波樓........機舖.....果D?
邊間大場有機舖

引用:
原帖由 lwan9357 於 2009-9-29 01:02 AM 發表 查看引用來源
酒樓知客最正﹗

前往最後回覆