約深圳QQ女

收藏  |  訂閱
12  5.2k

約深圳QQ女

學以去食咩好?  CHING 介紹下~:smile_34:

執左先慢慢食啦

去四海一家呀、好多選擇的自助餐。

你想大佬食先定係細佬食先?:smile_30:

引用:
原帖由 hk牛牛 於 2009-9-18 11:34 PM 發表 查看引用來源
去四海一家呀、好多選擇的自助餐。
洗唔洗甘名貴呀:smile_54:

每位最小百幾蚊人仔

掃盡深圳抵食自助餐

廣州時尚Buffet 四海一家
四海一家是來自廣州番禺的超大型自助餐廳,最近進軍深圳,場內分多個主題食品區,種類多不勝數,全部均以開放式廚房設計。主打的意大利薄餅及迴轉壽司最受食客歡迎,亦設有新鮮海產吧,供應新鮮生蠔,小朋友酷愛的糖果和甜品區食物也頗具特色,一家大小也合適。

■為兼顧嗜辣的朋友,特設特辣川菜區,不嗜辣者勿近。

■最特別是設有珍寶珠專區,任食唔嬲。

■跟別的自助餐廳不同,四海一家的壽司吧是迴轉壽司。

去國貿對面的 麵點王啦 ! 又平又好食 !
隔離就系酒店 ! 好方便呀

引用:
原帖由 mtvong 於 2009-9-19 11:47 PM 發表 查看引用來源
去國貿對面的 麵點王啦 ! 又平又好食 !
隔離就系酒店 ! 好方便呀
去麵點王D女一定話你cheap

深圳有好多地方靚得黎每位幾十蚊就得

唔好問我係邊度,自己揾啦

我帶過條女去某某地方,去完條女都話正

好撚豪氣咁叫到滿枱野食

2個人埋單都係116蚊人仔

條女重話我識飲識食,跟住重去爆房:smile_47:

引用:
原帖由 magicalan 於 2009-9-18 03:33 PM 發表 查看引用來源

學以去食咩好?  CHING 介紹下~:smile_34:
:smile_35:  如果要食平、靚、正嘅自助餐,可以去呢間【領鮮環球】試下:

:smile_35:  深圳【領鮮環球】自助餐嘅參考資料:

• 位置就係晌【友誼城百貨】樓上,從地鐵國貿站「A 出口」行上去【金光華廣場】2 樓,有行人天橋直通【友誼城百貨】個邊,然後轉左直行搭 lift 上去 6 樓。

• 如果諗住星期六、日、假期去食 buffet,咁就記得要預早 book 位。

引用:
原帖由 (煲呔)真淫權 於 2009-9-20 03:47 PM 發表 查看引用來源

去麵點王D女一定話你cheap

深圳有好多地方靚得黎每位幾十蚊就得

唔好問我係邊度,自己揾啦

我帶過條女去某某地方,去完條女都話正

好撚豪氣咁叫到滿枱野食

2個人埋單都係116蚊人仔

...
介紹啦師兄:smile_13::smile_13:

前往最後回覆