皇馬刀會試過就算

收藏  |  訂閱
29  2.8k

皇馬刀會試過就算

昨日週身疲倦,想揼個正骨再出出火,於是終於試了一向有師兄介紹過有鼠鼠之皇刀了,坐地鐵去到華強路,C出口一出就已經見到了,上到去個心已經涼咗一截:smile_19:,嘩個場相當殘舊吓,沖涼間環境只達三線桑拿水平,匆匆沖完涼就上大廳,大廳一樣殘殘舊舊,數埋得嗰三四十張椅,所以我都係選擇直接入房算,於是就去所謂揀技師了,見兩班都上哂班,都有幾多做日式之技師,見有些睇相都還可以的,點咗幾個都話上咗鐘,跟著部長才問我做咩式,我答佢做日式,佢就話日式得番兩個技師,我頂有冇攪錯,平日下晝兩點幾都可以冇哂技師,算,求其二選一揀咗個,入到房嗅到一陣up味,床單感覺總是潮潮濕濕咁,心裡愈來愈後悔來了:smile_o03:,不久技師入房,嘩點解走咗件耕田咁款嘅女來,此女按摩嘅力量當真邪骨女難求,招招用盡力,可惜穴位欠準,自問都叫受得力,有幾吓都要叫佢輕手啲:smile_42:,心想一陣出火條嘢實俾佢'卒'到皮都甩了:smile_29:,好彩到真正出火時手勢尚算溫柔,但一埋位就是床尾格,我都無謂勉強亦都無甚性趣,由得她在床尾替我出咗就算,埋單$99+$100機費,差幾草嘢,我都係情願返去芙仔了。

引用:
原帖由 CrazyDiamond 於 2009-9-17 02:05 PM 發表 查看引用來源
昨日週身疲倦,想揼個正骨再出出火,於是終於試了一向有師兄介紹過有鼠鼠之皇刀了,坐地鐵去到華強路,C出口一出就已經見到了,上到去個心已經涼咗一截:smile_19:,嘩個場相當殘舊吓,沖涼間環境只達三線桑拿水平,匆匆沖完涼就上大廳,大廳一樣殘殘舊舊,數埋得嗰三四十張椅,所以我都係選擇直接入房算,於是就去所謂揀技師了,見兩班都上哂班,都有幾多做日式之技師,見有些睇相都還可以的,點咗幾個都話上咗鐘,跟著部長才問我做咩式,我答佢做日式,佢就話日式得番兩個技師,我頂有冇攪錯,平日下晝兩點幾都可以冇哂技師,算,求其二選一揀咗個,入到房嗅到一陣up味,床單感覺總是潮潮濕濕咁,心裡愈來愈後悔來了:smile_o03:,不久技師入房,嘩點解走咗件耕田咁款嘅女來,此女按摩嘅力量當真邪骨女難求,招招用盡力,可惜穴位欠準,自問都叫受得力,有幾吓都要叫佢輕手啲:smile_42:,心想一陣出火條嘢實俾佢'卒'到皮都甩了:smile_29:,好彩到真正出火時手勢尚算溫柔,但一埋位就是床尾格,我都無謂勉強亦都無甚性趣,由得她在床尾替我出咗就算,埋單$99+$100機費,差幾草嘢,我都係情願返去芙仔了。
有無嗅到精味?

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-9-17 02:12 PM 發表 查看引用來源

有無嗅到精味?   
係咪你留低既?

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-9-17 02:13 PM 發表 查看引用來源
係咪你留低既?
試過射到周圍都係,不過已經幾年無去啦!

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-9-17 02:15 PM 發表 查看引用來源

試過射到周圍都係,不過已經幾年無去啦!
貢你係留芳百世定遺臭萬年呢?:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 CrazyDiamond 於 2009-9-17 02:05 PM 發表 查看引用來源
昨日週身疲倦,想揼個正骨再出出火,於是終於試了一向有師兄介紹過有鼠鼠之皇刀了,坐地鐵去到華強路,C出口一出就已經見到了,上到去個心已經涼咗一截:smile_19:,嘩個場相當殘舊吓,沖涼間環境只 ...
哇~萬聖節唔駛去果D主題樂園啦!
濕濕臭臭耕田嬸嬸床尾機,夠晒驚慄呀!
師兄仲出到真係佩服!

我好很耐冇去,原來家下差成咁:smile_53:
多謝ching報告:smile_35:

個個彈但係個個照去:smile_o14: :smile_o02:

貢污穢你仲野:smile_42:

Thank's for info.

前往最後回覆