性交後的問題..

收藏  |  訂閱
10  2.3k

性交後的問題..

一般處女做完之後..會流幾耐血..
因我上星期五做完後.現在下面仲有少量血流梗:smile_41:

引用:
原帖由 jcjc838 於 2009-9-16 10:25 AM 發表
一般處女做完之後..會流幾耐血..
因我上星期五做完後.現在下面仲有少量血流梗:smile_41:
唔系呱? 甘你快D去睇E生喇,處女莫一穿,得果一滴仔咋哦,會流幾耐呀?!!

引用:
原帖由 藍芝麻 於 2009-9-16 02:04 PM 發表 查看引用來源
唔系呱? 甘你快D去睇E生喇,處女莫一穿,得果一滴仔咋哦,會流幾耐呀?!!
但我做完之後..去小便..都幾多血bor...好驚:smile_13:

引用:
原帖由 jcjc838 於 2009-9-16 03:53 PM 發表 查看引用來源

但我做完之後..去小便..都幾多血bor...好驚:smile_13:
咁就要睇睇醫生啦。:smile_45::smile_45::smile_45:

樓主用溫水毛巾放係果到一陣啦~會比較好,如果流多3~4日就真係需要睇醫生,而家唔洗驚住,我女朋友流過7日..小小咁~各人因人而異

唉..宜家無啦啦仲m到tim..
我都係黎完個幾星期先同佢做..宜家竟然m到..:smile_27:

真係好少處女啦,我都好想遇下呀...

引用:
原帖由 why10hk 於 2009-9-17 06:36 PM 發表 查看引用來源
真係好少處女啦,我都好想遇下呀...
ha ha 你講得岩 而家真係好小
處女多數都係12歲而下多
而家13歲又援交 又ml 真係....唉....

樓主 照你咁講 睇睇e生好喎
同埋你係咪黎m炸 正常唔會留咁耐個喎 同埋都唔會多得去邊
你係咪下面損左牙 佢有冇用手指正你牙呢排

引用:
原帖由 terry1234567890 於 2009-9-17 10:48 PM 發表 查看引用來源
樓主 照你咁講 睇睇e生好喎
同埋你係咪黎m炸 正常唔會留咁耐個喎 同埋都唔會多得去邊
你係咪下面損左牙 佢有冇用手指正你牙呢排
我m完先同佢做ga..宜家又m到過bor..

前往最後回覆